Alexia Venema al vijf actief in Haarlemmermeer.
Alexia Venema al vijf actief in Haarlemmermeer. Vincent de Vries
ADVERTORIAL

Alexia Venema maakt Haarlemmermeer al 5 jaar gezonder

22 maart 2023 om 16:43 Zakelijk

HAARLEMMERMEER 2023 wordt feestelijker door het 5-jarig jubileum van Alexia Venema, natuurgeneeskundig therapeut gespecialiseerd in overgewicht en gezondheidsklachten. Een jubileum dat zij niet graag ongemerkt voorbij wil laten gaan en zal worden ingezet om een donatie tot stand te brengen voor ‘Het Venneperhout’. Daarnaast zal dit jubileumjaar gevierd worden met allerlei activiteiten om de donatie tot stand te brengen.  ”Zo wordt er een fotoshoot gehouden voor de totstandbrenging van een verjaardagskalender met cliënten die hiermee hun succes kunnen markeren”, zegt Alexia Venema. “Er worden activiteiten georganiseerd waaronder een slaap- en stress Expertdag waarvoor iedereen zich op kan geven. Houdt daarom het feestprogramma van haar website alexiavenema.nl in de gaten voor meer informatie.”

Alvast een tipje van de sluier, in 2023 zal zij voor iedere nieuwe cliënt een donatie doen ten behoeve van ‘Het Venneperhout’ in Nieuw Vennep, waaraan haar praktijk gelegen is.

In 2017 begonnen en heeft Alexia Venema in 5 jaar tijd een succesvolle praktijk weten op te bouwen. “Ik hebmensen begeleidt naar een betere gezondheid en een gezonder gewicht waardoor ze de regie van hun gezondheid weer in eigen hand kunnen nemen. Overgewicht leidt tot gezondheidsklachten waaronder diabetes, hart- en vaatziekten, overgangs- en schildklierproblematiek, een algeheel onwel bevinden, alzheimer en Parkinson. Voor deze metabole ziektes is er geen medicatie beschikbaar om ze te genezen. Wel kunnen we deze ziektes, omkeren (diabetes), voorkomen (hart en vaatziektes) of langer buiten de deur houden (alzheimer en parkinson) door onze leef- en voedingsstijl te optimaliseren. En daar ligt nu juist haar passie!” 

Want het voornemen om je gezondheid te verbeteren is één, de realisatie en het behoud daarvan zijn net zo belangrijk. “En daar houd ik mij beroepsmatig op dagelijkse basis mee bezig. Middels een holistische aanpak onderzoek ik samen met de cliënt waar de oorzaken kunnen liggen van de klachten en die waar mogelijk weg te nemen. Vanaf mei 2023 wordt het extra feestelijk met de intrede van de BICOM Optima in mijn praktijk. Hiertoe wordt het mogelijk om non-invasieve bioresonantie behandelingen te ondergaan, waarmee veel gezondheidsklachten kunnen worden aangepakt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie