Glasvezel voor Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout.
Glasvezel voor Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout. PR

Nieuw-Vennep krijgt als eerste glasvezel

17 maart 2023 om 13:50 Zakelijk

HAARLEMMERMEER DELTA Netwerk begint naar verwachting in april in Nieuw-Vennep met de aanleg van glasvezel. Tijdens de glasvezelcampagne van DELTA Netwerk zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen. Goed nieuws dus voor inwoners van Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout.

“Tijdens de campagne in Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er glasvezel komt”, zegt Ruud van Veen, projectleider DELTA Netwerk. “Ambassadeurs en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want mede daardoor zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!” 

GEÏNFORMEERD

Alle inwoners die zich voor een glasvezelabonnement hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd. Vanaf 20 maart zal de aannemer VolkerWessels Telecom deze woningen ter voorbereiding bezoeken. De aannemer zal dan toestemming vragen voor het plaatsen van een glasvezelaansluiting.

Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen zich alsnog aanmelden voor een abonnement. Dit kan op elk moment worden afgesloten, maar doen inwoners dit vóór 13 april 2023 dan profiteren zij nog van de welkomstaanbiedingen van de deelnemende telecomaanbieders. Bovendien worden 650 euro aanleg- en activatiekosten bespaard, die later wel in rekening worden gebracht.  

INFORMATIE

Inwoners kunnen terecht in de Glasvezel Informatiepunt in Winkelcentrum de Symfonie in Nieuw-Vennep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie