Bij Frank Offringa, Adinda Verhoeff en Arjanta Kwakernaak staan passie, vakmanschap en creativiteit voorop.
Bij Frank Offringa, Adinda Verhoeff en Arjanta Kwakernaak staan passie, vakmanschap en creativiteit voorop. Jan Aukes

‘Wij maken van elk huis een thuis’

8 maart 2023 om 10:00 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Offringa. Iedereen in Nieuw-Vennep en omgeving weet dat daar het antwoord ligt op de vraag: waar kan ik het beste terecht met mijn interieurwensen? De naam staat al meer dan 100 jaar op de gevel van het pand aan de Venneperweg 459.  Frank Offringa, de huidige eigenaar, is de vierde generatie die leiding geeft aan dit familiebedrijf. Hij doet dit samen met Adinda Verhoeff en Arjanta Kwakernaak. Passie, vakmanschap en creativiteit staan voorop.

DESIGN DATE 

Adinda en Arjanta zijn interieurstylist en sinds enkele jaren bij Offringa Wonen en Slapen ‘vaste gezichten’. “We stonden allebei voor een carrièremove en zochten  creativiteit en uitdaging. De woonwereld kreeg ons toen in zijn greep.”

Klanten kunnen rekenen op een deskundig, persoonlijk advies. “Vloeren, bedden, raamdecoratie, behang, we hebben een brede collectie, uiteraard passend bij alle trends. Klanten zijn welkom met al hun woonwensen, we denken graag met ze mee.  Soms weet iemand precies wat hij wil, soms horen we: ik wil een complete make-over, maar hoe? We beginnen met de woonsituatie. Een tweekamerappartement is iets heel anders dan een villa. Zoveel huizen, zoveel mensen, zoveel wensen. We kunnen ook een compleet interieurplan maken en dat begint dan bij de klanten thuis. Met een moodboard en een 2D-presentatie laten we zien welke kleuren en materialen het best bij de klant passen. Het is voor ons een inspirerende uitdaging om van een huis een thuis te maken. En niets geeft meer voldoening dan achteraf te horen: zo blij, dat jullie mij op dit spoor hebben gezet. Ik had het zelf nooit kunnen bedenken.” 

HOME MADE BY

Op het uithangbord voor de deur staat te lezen dat Offringa een erkende Home Made By retailpartner is. En dat betekent dat de klanten de keuze hebben uit een met zorg samengestelde collectie. “En ook merken als Luxaflex, Forbo en Jasno worden door ons verkocht. Behalve persoonlijk advies bieden we ook realisatie en installatie. Frank Offringa zelf neemt die, samen met een klein team van vakspecialisten, voor zijn rekening. Door onze jarenlange vestiging als regiowinkel is hij voor velen een vertrouwd gezicht. Mensen zeggen dat ze dat waarderen. Ja, natuurlijk verwijderen we, als dat nodig is, oude vloerbedekking, of halen we een bed uit elkaar. Daarvoor beschikken we over een lokaal netwerk. Het hoort allemaal bij onze visie een meerwaarde te bieden. We verkopen onze klanten niet zomaar iets. Ze krijgen bij ons kwaliteit en service. In alle opzichten.”

Offringa Wonen en Slapen, Venneperweg 459, 2153 AD Nieuw-Vennep. Open: di, wo, do, vrij: 10-18 uur, za: 10-16 uur, zo: gesloten. Tel. 0252-673361. Mail: info@offringawonenenslapen.nl, website: www.offringawonenenslapen.nl

Door Anja Maas

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie