Carwash Haarlemmermeer richt zich vooral op persoonlijke service.
Carwash Haarlemmermeer richt zich vooral op persoonlijke service. Annemiek Cornelissen / BDU

Bij Carwash Haarlemmermeer: Wassen zonder krassen

25 januari 2023 om 14:44 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Autoherstelbedrijf Haarlemmermeer aan de Hugo de Vriesstraat 36 is uit de regio niet meer weg te denken. Dit familiebedrijf dat het eigendom is van Dennis Breed heeft onlangs een nieuw paradepaardje in gebruik genomen: de Roll-over machine van het merk Wash Tec in de Car Wash, een heel belangrijk onderdeel van het bedrijf. Carwash Haarlemmermeer richt zich vooral op persoonlijke service en biedt een totaalpakket voor personenauto’s, maar ook bedrijfsauto’s.

Autoherstelbedrijf Haarlemmermeer is sinds 1980 aan de Hugo de Vriesstraat te vinden. “Mijn vader startte het bedrijf aan de overkant en in 1988 zijn we verhuisd naar haar huidige locatie, dat een oppervlakte heeft van maar liefst 1200 m2. We zitten nu dus 43 jaar in deze straat. In de loop der jaren zijn we steeds meer gemoderniseerd en het laatste dat we gedaan hebben is het aanschaffen van deze prachtige Roll-over machine, waarmee we onze klanten niet alleen een goed resultaat garanderen, maar ook een korte wachttijd.” 

De machine heeft een waterontharder, waardoor geen kalksporen ontstaan. “Onze vorige machine was verouderd en we zijn blij met deze nieuwe. We bieden 4 wasprogramma’s in de prijsklasse van 9 tot 15 euro en het leuke is dat we als extra stukje service voor onze klanten standaard iemand hebben die hen van het begin tot het einde begeleiden. Dat is Roland Schaft die dit met veel enthousiasme en vakkundigheid doet. Hij rijdt de auto naar binnen en zorgt dat deze vervolgens tot in de puntjes wordt gereinigd tot droogwrijven aan toe.” 

De auto’s worden niet behandeld met borstels maar met SofTecs wasmateriaal lappen. Deze nemen geen vocht op en dus ook geen vuile deeltjes die krassen kunnen veroorzaken. Het bedrijf voert niet voor niets de slogan ‘Wassen zonder krassen’. Tijdens de wasbeurt kunnen gebruikers bij de receptie een kopje koffie drinken. Na de behandeling kan de bezoeker gratis de auto stofzuigen. Mensen kunnen dagelijks terecht voor een wasbeurt van 07.30 tot 17.30 uur en op de zaterdagen tijdens de even data van 09.00 tot 12.30 uur. Er is een speciale actie voor 65 plussers. Zij kunnen op de dinsdag gebruik maken van de Shine tec polish behandeling met korting. 

Verder kunnen auto-eigenaren bij Autoherstelbedrijf Haarlemmermeer onder andere terecht voor kleine en grote autoschades, ruitreparatie, airco- bandenservice, carstyling, spuitwerk reparaties aan auto’s en ADAS systemen, oftewel de geavanceerde rijhulpsystemen. De garage is uitgerust met de nieuwste snufjes en het team bestaat uit 11 vakmensen. Het verlenen van goede service staat hoog in het vaandel. Zo is er een haal- en brengservice. Gratis vervangend vervoer en kosteloos hulp bij administratieve afhandeling. Reparaties worden uitgevoerd voor alle verzekeringsmaatschappijen. Het bedrijf voldoet volledig aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant.

Voor meer informatie kan men een kijkje nemen op de website www.ashh.nl of bellen met 0252-674956.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie