De mogelijkheden van maatwerkkasten zijn ongekend.
De mogelijkheden van maatwerkkasten zijn ongekend. Eigen foto
ZAKELIJK

Opgeruimd het nieuwe jaar met Master Totaal maatwerkkasten

28 december 2022 om 13:00 Zakelijk

HOOFDDORP Kasten die tot op de millimeter elke beschikbare ruimte optimaal benutten. Ze bestaan echt. Dat dergelijk maatwerk ongekende mogelijkheden biedt is te ervaren in de inspiratievolle showroom van Master Totaalinrichting en Interieuradvies.

Dat kasten op maat voor elke situatie een oplossing bieden en ook nog eens betaalbaar zijn, wordt wel duidelijk als Dennis Kortekaas, commercieel manager bij Master Totaalinrichting, de maatwerkkasten in de showroom laat zien. Kasten op maat zijn nieuw in de brede collectie van het bedrijf en maken het begrip Totaalinrichting nóg completer. “Door toepassing van het modulaire systeem van de nieuwe maatkastenserie kan in alle wensen van onze klanten voorzien worden”, stelt Kortekaas. “Vanuit de basis kunnen we de kast op allerlei manieren aanpassen in uitvoering en maatvoering en kan de kast bijna oneindig uitgebreid worden. We hebben zelfs een module staan als wasmachinekast. Heel functioneel en met extra versteviging vanwege de ongewone krachten van de centrifuge.” 

Het mooie van het systeem is dat er geen nutteloze ruimtes meer bestaan. Of het nu gaat om een schuin dak, een smalle overloop of een kleine kamer, werkelijk iedere millimeter kan benut worden en ook nog eens in de stijl en kleur die de klant wenst. De kasten zijn van hoge kwaliteit en volledig Nederlands fabrikaat.”

“Laten we de collectie eens doorlopen”, stelt Dennis Kortekaas voor. “Allereerst is daar de inloopkast die tegenwoordig bij veel vrouwen, maar zeker ook bij mannen, hoog op het verlanglijstje staat en dus heel populair is. Vervolgens hebben wij de schuifdeur- en draaideurkasten, eventueel uitgevoerd met een mooie grote spiegel. Ook voor de werkkamer en zelfs voor de woonkamer biedt de collectie interessante oplossingen. Wat te denken van een functioneel wandmeubel met een geïntegreerd werkblad of van mooie zwevende kasten voor de living, die zelfs uit te breiden zijn met een ingebouwde elektrische haard.” Het Hoofddorpse bedrijf verzorgt veel complete inrichtingen en heeft met de komst van de nieuwste loot aan de stam ook de vraag naar maatwerkkasten beantwoord.

Aan de hand van de maatvoering wordt samen met de klant een kast getekend. Het ontwerp kan in 3D gepresenteerd worden om te zien hoe de kast er in het echt uitziet. Daarbij kan gekozen wordt uit vele soorten en kleuren deuren, lades, grepen en aanvullende accessoires als rekken voor schoenen, broeken en dassen tot aan een handige kledinglift toe. Bij de klant thuis wordt de beoogde ruimte exact nagemeten. Het is tenslotte maatwerk. En daarna volgt het mooie moment dat de kast door de vakmensen van Master Totaalinrichting wordt gemonteerd.

De introductie van de maatwerkkasten is een feestje waard en daarom wordt de gehele maand januari een aantrekkelijke korting gegeven op het complete kastenprogramma.

Master Totaalinrichting en Interieuradvies is gevestigd aan de Dirk Storklaan 65 (bedrijvenpark De President) in Hoofddorp. Bel voor een afspraak: (023) 56 27098. Voor meer informatie én inspiratie: www.mastertotaalinrichting.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie