Mark Pekelaer (2e van links) met enkele van zijn medewerkers.
Mark Pekelaer (2e van links) met enkele van zijn medewerkers. Trudy Witteman

Plus opent vernieuwde supermarkt

4 oktober 2022 om 17:30 Zakelijk

RIJSENHOUT Groot feest in Rijsenhout. Vandaag, woensdag 5 oktober, zijn om 9 uur de deuren van de compleet vernieuwde supermarkt aan Werf 15 open gegaan. Coop-oranje heeft plaatsgemaakt voor Plus-groen. En dat wordt gevierd met leuke en smakelijke acties.

Om het allemaal nóg feestelijker te maken krijgen de eerste tweehonderd klanten gratis slagroomtaart. Dit nadat onder de wachtenden vanaf 8 uur één minuut gratis winkelen is verloot. Zaterdag 8 oktober barst het Plus Prijzenfeest los. De hele dag staat in de winkel het Rad van Fortuin waarmee talloze prijzen te winnen zijn.

Deze week groen feest in dorp Rijsenhout

De vernieuwde supermarkt heeft haar klanten veel te bieden. Alles is gericht op nóg meer vers, nóg meer goed eten en nóg meer gemak. Om dat te kunnen bereiken is de winkel van boven tot onder verbouwd en tevens met honderd vierkante meter uitgebreid door twee leegstaande panden bij de winkel te trekken. Om de ingrijpende klus goed te kunnen klaren is de supermarkt 3,5 week gesloten geweest. Dat het voor de Rijsenhouters behelpen is geweest, dat beseft supermarktmanager Mark Pekelaer zich terdege. “Wij bedanken dan ook iedereen voor het begrip. Nu de ongemakken achter de rug zijn is het resultaat van alle inspanningen goed te zien. Het dorp en omgeving heeft vanaf vandaag een up-to-date-supermarkt die onderdeel uitmaakt van de succesvolle Plus-formule.”

AMBACHTELIJK EN VERS Een rondje door de supermarkt maakt snel duidelijk dat de bouwvakkers uitstekend werk hebben afgeleverd. Aan Werf 15 staat een compleet nieuwe winkel. “De supermarkt heeft een ruimere uitstraling gekregen en ook het versassortiment is enorm toegenomen”, wijst Mark Pekelaer op het grote versplein dat je bij binnenkomst begroet en waar je blij van wordt. Ambachtelijk en vers staat centraal bij Plus Rijsenhout. Dat zie je en dat ruik je. Pekelaer: “Op de grote groenteafdeling vinden klanten een uitgebreid assortiment groenten en fruit. Bij de bakkerij worden de broodjes in de winkel vers afgebakken. Anders dan in de Coop-tijd is in de winkel nu ook de ambachtelijke bakkerij Van Leeuwen gevestigd. Verder mogen klanten rekenen op populaire alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn.”

SCANNEN De supermarkt heeft een pinautomaat en een Scan&Go-plein waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en afrekenen. Bediende kassa’s blijven er ook. Fijn voor mensen die van een praatje houden. Plus Rijsenhout is tenslotte een winkel van en voor het dorp. Het winkelparadijs is een stuk duurzamer geworden dankzij onder meer nieuwe koelingen en een warmte-terugwininstallatie. 

TEAM Het team van supermarktmanager Mark Pekelaer bestaat uit 55 enthousiaste parttimers en fulltimers. “Het hele team is gebleven en daar ben ik heel blij mee. Ik kan het tenslotte niet alleen. Trouwens, nieuwe toffe peren zijn van harte welkom. Werken bij een nieuwe Plus, daar word je beter van.”

De bedoeling is dat in de nu leegstaande bakkerswinkel vier appartementen worden gerealiseerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie