Vogelvlucht van de Nieuwe Rede.
Vogelvlucht van de Nieuwe Rede. pr

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder op rand Haarlemmermeer

Zakelijk

HAARLEMMERMEER Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar, lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

NIEUWE REDE Nieuwe Rede ligt in Leimuiden, tussen de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de eindeloze polders van het Groene Hart. Dat betekent vanuit de eigen achtertuin genieten van weidse vergezichten en de avondzon en luisteren naar overvliegende vogels en het rustgevende geluid van  kabbelend water en ruisende rietkragen. Door de centrale ligging nabij de A4  betekent het ook dat de gezellige steden als Amsterdam en Leiden, net als het strand van Noordwijk bijzonder dichtbij liggen. Het beste van beide werelden dus!

UNIEKE LIGGING TUSSEN WATER EN POLDER Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de  rand van een van ’s lands eindeloze, en altijd pittoreske polders. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan het doorgaande vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het wijkhaventje of  het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de  lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het centrale park in het midden van de wijk doen de rest.

UNIEK AANBOD In dit unieke woonproject worden verschillende woningen gerealiseerd. Zo zijn er vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele rijwoningen. In de architectuur is bij alle woningtypen rekening gehouden met de algehele, natuurlijke uitstraling van de nieuw te verrijzen wijk. Huizen met platte daken worden afgewisseld met woningen waarvan de royale dakkappen een flauwe helling volgen onder de kap een fraaie veranda creëren in de tuin. De woningen worden aangeboden tussen de € 495.000 en € 1.395000,- v.o.n.

(Tekst gaat onder de foto verder).Wonen aan vaarwater met uw eigen ligplaats aan huis. 

WONEN MET LIGPLAATS AAN HET WATER Het grootste deel van de woningen in Nieuwe Rede ligt direct aan het water en heeft een eigen ligplaats aan huis. Ook voor de meeste woningen die niet direct aan het water liggen is er de mogelijkheid om direct voor de deur een eigen ligplaats te kopen. Zo stapt u, wanneer u maar wilt, in uw eigen boot om te genieten van allerlei mooie vaarroutes langs o.a. het Braassemermeer, de Westeinderplassen en de Kaag.

ZEER DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG Alle woningen zijn toekomstbestendig en uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze nagenoeg energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen  energiebehoefte voorzien. De aanwezige bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de woning op duurzame wijze via vloerverwarming verwarmd en gekoeld kan worden en daarmee de woning het hele jaar door voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd met o.a. hoogwaardige isolatie en triple glas in combinatie met een uniek warmte terugwinnend ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

MOGELIJKHEID VOOR GELIJKVLOERS WONEN Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Vrijwel alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven en nooit meer afhankelijk bent van de stap naar een gelijkvloers appartement. Wonen in Nieuwe Rede ademt: genieten van rust,  natuur en water, voor nu én later.

VERKOOP EN BESCHIKBAAR AANBOD Op dit moment zijn fase 2a en 2b in verkoop. In fase 2a worden 20 twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen aan de polder en het water  waarvan nog enkele woningen beschikbaar zijn!  Ook is recent de verkoop van fase 2b gestart met 14 fraaie rijwoningen. De start bouw wordt eind eerste kwartaal 2023 verwacht en de oplevering rond de zomer van 2024. Heeft u interesse voor het aanbod in Nieuwe Rede bezoek dan de website www.nieuwerede.nl en neem contact op met Drieman Garantiemakelaars op 0172-460808 of nieuwbouw@drieman.nl voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van een gasloze en toekomstbestendige nieuwbouwwoning in dit unieke plan. En misschien is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven.


Het unieke uitzicht van woningen aan de polder in Nieuwe Rede. 

Informatie op www.nieuwerede.nl.

Stijlvolle brochures voor Nieuwe Rede voor geïnteresseerden.
advertentie
advertentie