Weg
Weg Alex Ugalek

Nieuw Kubiek Academy – verbreed je kennis op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling

Zakelijk Deel je nieuws

Kubiek Academy gaat begin juni van start met praktijkgerichte trainingen op het gebied van Ruimtelijke ontwikkeling. Kubiek Academy is ontstaan vanuit Kubiek Ruimtelijke Plannen en beantwoord de behoefte aan training op actuele onderwerpen en ervaringen uit de praktijk.

Ontstaan Kubiek Academy
Met Kubiek Ruimtelijke Plannen geven we al meer dan 10 jaar advies over Ruimtelijke Ordening. Hierdoor weten we als geen ander wat erbij komt kijken als je een bestemmingsplan wil opstellen of een bouwplan wil ontwikkelen samen met een gemeente of ontwikkelaar. Vanuit die brede kennis en ervaring over ruimtelijke plannen is Kubiek Academy ontstaan. Die opgedane kennis willen we graag delen met mensen die werken in de ruimtelijke ontwikkeling. Of dat nu in de publieke of civiele markt is, hier zijn de trainingen voor op maat gemaakt.

Het regeldoolhof van ruimtelijke ontwikkeling
Projecten ontwikkelen is door de jaren heen complexer geworden. Het vraagt veel expertise om een project van idee naar realisatie te brengen. In Nederland is binnen de ruimtelijke ordening erg veel geregeld en moet er met veel zaken en belangen rekening gehouden worden. Kubiek Academy leidt ontwikkelaars, gemeenten, eigenaren, beleggers en alle andere betrokkenen door het regeldoolhof. Dit gebeurt altijd deskundig, effectief en resultaatgericht.

Theorie in combinatie met praktijkvoorbeelden
De trainingen van Kubiek Academy zijn kwalitatief van hoog niveau, up to date en altijd vol met informatie die we hebben opgedaan in de praktijk. In de trainingen maken we gebruik van veel actuele voorbeelden zodat de theoretische informatie gelijk praktisch wordt. Deelnemers kunnen ook zelf cases meenemen en aandragen. In Juni 2022 zullen de eerste trainingen van Kubiek Academy van start gaan.

Diverse relevante trainingen
Kubiek Academy richt zich op trainingen over verschillende ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn de trainingen over Werken met de Omgevingswet. Natuurlijk zijn er tal van andere inspirerende onderwerpen binnen de Ruimtelijke Ordening waarin mensen hun kennis kunnen verbreden, bijvoorbeeld duurzame stedenbouw en landschap, erfgoed, maar ook omgevingsfactoren, zoals stikstof.

Kijk voor meer informatie en het actuele trainingsaanbod op: www.kubiekacademy.nl/trainingsaanbod

advertentie
advertentie