Afbeelding
Eigen foto

Suzuki-dealer Luykx nu ook SERES Center

16 december 2020 om 16:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Iets meer dan een jaar geleden verhuisde Suzuki-dealer Auto Luykx van Hoofddorp naar de Cruquiusweg 29a in Heemstede. Na dit samenvoegen van beide rayons is Auto Luykx tot de conclusie gekomen dat de meeste klanten hen vanuit de vestiging Hoofddorp zijn gevolgd. “Iets wat bijzonder positief te noemen is en wij zijn onze klanten daar dan ook dankbaar voor”, aldus Carlos Cuvelier, directie Auto Luykx.

De ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn niet stil blijven staan. Auto Luykx wordt namelijk één van de nieuwe SERES Centers. “SERES is een nieuw elektrisch automerk op Nederlandse bodem, waarvan de wortels in Silicon Valley (Verenigde Staten) liggen”, vertelt Cuvelier met trots. “Het elektrische automerk SERES komt nog deze maand naar Nederland. Het eerste model, de SERES 3, is zeer binnenkort te bewonderen in onze showroom.”

Hiermee heeft de directie van Auto Luykx, bestaande uit Carlos en Bianca Cuvelier, een hele mooie stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling van hun bedrijf. “Wij zijn erin geslaagd om samen met vier bevriende ondernemers, welke ook allemaal het merk Suzuki vertegenwoordigen, een nieuw bedrijf te starten, genaamd GMGE (Green Mobility Group Europe).”

Dit bedrijf heeft het importschap van het nieuwe automerk SERES naar Nederland kunnen halen en voelt als een ‘once in a lifetime opportunity’ waarbij er momenteel alles aan wordt gedaan om de eerste auto’s nog deze maand te kunnen presenteren. “Samen met de volgende generatie met zoon Brian en neef Jeffrey wordt er verder gebouwd aan de toekomst van AutoLuykx en daar willen wij u graag deel van uit laten maken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie