Vele rijen scanners wachten op klanten.
Vele rijen scanners wachten op klanten. Eigen foto

Nieuwe AH XL Hoofddorp heeft liefst 22 zelfscankassa’s

Winkels

HOOFDDORP Albert Heijn XL in winkelcentrum Vier Meren is zaterdag heropend. Het zet volledig in op inzet van de klant bij het afrekenen via liefst  22 zelfscankassa’s. De Hoofddorpse supermarkt staat wat dat betreft in de top van Nederland.

Zelfscan is sinds de introductie in 2006 aan een enorme opmars bezig. Albert Heijn was voor Nederland de eerste met de vorm van afrekenen waarbij de klant elk product scant voordat het in een wagentje of mandje gaat. Zelf afrekenen is inmiddels bij 440 van de 993 vestigingen van Albert Heijn in gebruik. 

Wij zoeken uw mening over zelfscannen. Laat het ons weten op wwnieuwvennep@bdu.nl

De supermarkt onderging een volledige metamorfose en heeft nu het allernieuwste winkelconcept waarin lekker, gezond en duurzaam eten centraal staan. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

Supermarktmanager Peter van Spelden en zijn 260 medewerkers stonden meteen al klaar om klanten te verwelkomen in hun prachtige, eigentijdse Albert Heijn XL. “De winkel heeft een compleet nieuw interieur en is zeer ruim van opzet”, vertelt Van Spelden. “We hebben een groot en gevarieerd versaanbod. Ook is er een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt bereid. Bij het vega-eiland vind je zo’n 200 vegetarische en vegan producten bij elkaar. En bij het Allerhande Café en de Allerhande Keuken kun je onder andere een vers belegd broodje, een pizza of een maaltijd meenemen.”

Op het versplein worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie maaltijdsalades en verspakketten. Ook kun je in de Saladebar zelf je salade samenstellen waarbij je keuze hebt uit verschillende basissalades, toppings en dressings. Van Spelden: “Bovendien hebben we op het versplein een grote kweekkast waarin we zelf kruiden telen en oogsten. Je ziet het hele proces, van zaaien tot plantje.” Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Supermarktmanager Peter van Spelden kan lachen, de verbouwing is geslaagd.
De zelfscan is aan een enorme opmars bezig.
advertentie