Afbeelding
pr

Lege straten outletcentrum Halfweg eind november gevuld

Winkels

HALFWEG Modeliefhebbers kunnen al over een kleine drie maanden hun hart ophalen bij Amsterdam The Style Outlets: het eerste outletcentrum in de Randstad opent op 26 november haar deuren met een mix van populaire merken, waaronder een aantal nieuwe namen in de Nederlandse outletmarkt. Onder andere adidas, Björn Borg, GUESS, New Balance, Nike, O’Neil, PUMA, Salomon and The Kooples openen een winkel in één van de kenmerkende panden van het outletcentrum. In de komende maanden zal Amsterdam The Style Outlets haar andere merken bekend maken. 

“We zijn ontzettend blij dat we vanaf 26 november onze bezoekers in ons centrum kunnen ontvangen,” vertelt Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets. “Het is natuurlijk een bijzonder jaar geweest vanwege COVID-19 en ons team heeft hard gewerkt om de bouw alsnog volgens planning te realiseren. We kijken er enorm naar uit om onze bezoekers te ontvangen en doen er alles aan om hen op veilige en verantwoorde wijze een fijne winkelervaring te geven.” 

Naast een premium winkelaanbod, biedt Amsterdam The Style Outlets bezoekers een verscheidenheid aan cafés, restaurants en concierge services voor een zorgeloze winkelervaring.

Afbeelding
advertentie