Kleinschalig kamperen staat in de belangstelling van een steeds groter wordende groep kampeerders.
Kleinschalig kamperen staat in de belangstelling van een steeds groter wordende groep kampeerders. Aangeleverd
ZAKELIJK

Vakantiebeurs voor kleinschalig kamperen in de Expo

8 februari 2023 om 19:04 Recreatie

VIJFHUIZEN Expo Greater Amsterdam is dit weekend het decor voor de SVR-Vakantiebeurs. Zaterdag 11 februari, van 10.00 tot 16.00 uur, is de beurs in kleinschalig kamperen via de SVR (Stichting Vrije Recreatie) geopend. 

De afgelopen drie zaterdagen hebben er drie SVR-vakantiebeurzen plaatsgevonden in Houten, Rosmalen en in Groningen. “De belangstelling is overweldigend en overtreft elke keer weer onze verwachtingen”, aldus Bas van Mill van de Stichting Vrije Recreatie. “We weten natuurlijk al langer dat onze kleinschalige SVR-campings in de belangstelling staan van een steeds groter wordende groep kampeerders, maar elke beurs staan we toch weer met verbazing te kijken naar alle enthousiaste kampeerders die onze beurzen bezoeken. Het is geweldig om bevestigd te zien dat het kleinschalig kamperen bij de boer nog altijd zo populair is en een prachtig, goedkoop alternatief is voor andere vormen van recreatie. Het belooft in ieder geval een prachtig kampeerjaar te gaan worden voor de kleinschalige SVR-campings in binnen- en buitenland. Daar houden we deze beurzen tenslotte voor en in die opzet zijn we zeker geslaagd. Wij kijken dan nu ook uit naar onze laatste beurs in Vijfhuizen. Wordt het lest best?” 

Voor kampeerders die nog bezig zijn met hun vakantieplannen, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze laatste SVR-Vakantiebeurs.

BOERENGASTVRIJHEID Op de SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij de diverse stands uit binnen- en buitenland daadwerkelijk ‘zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken’. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van vijf euro p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerartikelen, die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. 

KINDEREN Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Naast twee “Klaunies”, die de kinderen gaan vermaken, zullen op deze beurs ook Fien en Teun, bij de jeugd zeer bekend, aanwezig zijn voor een ‘meet and greet’. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee. 

VOOR IEDER WAT WILS Ook in 2023 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen, ook nu nog, zeer betaalbare tarieven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie