Marjolein Steffens heeft volgens het bestuur in de afgelopen jaren als geen ander de kernwaarden van de partij - lokaal, sociaal en betrokken - in de praktijk gebracht.
Marjolein Steffens heeft volgens het bestuur in de afgelopen jaren als geen ander de kernwaarden van de partij - lokaal, sociaal en betrokken - in de praktijk gebracht. Ton Dijkstra

Marjolein Steffens voorgedragen als lijsttrekker HAP bij komende gemeenteraadsverkiezingen

Politiek

HAARLEMMERMEER Het bestuur van HAP heeft Marjolein Steffens-van de Water voorgedragen als lijsttrekker voor de lokale politieke partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering eind oktober hebben de leden van HAP echter het laatste hierover. 

“We zijn enorm blij dat Marjolein voor ons de lijst opnieuw wil gaan aanvoeren”, laat voorzitter HAP bestuur Paul Croese weten. “Marjolein is een betrokken en daadkrachtige kandidaat met veel ervaring als politica en bestuurder. Zij heeft de kernwaarden van onze partij  - lokaal, sociaal, betrokken - de afgelopen jaren als geen ander in de praktijk gebracht. Marjolein is de afgelopen jaren actief als wethouder in het college van B&W van Haarlemmermeer. In deze functie heeft zij laten zien waar HAP voor staat en bijgedragen aan een krachtig gemeentebestuur.”

Marjolein Steffens-van de Water: “Ik ben vereerd en kijk er enorm naar uit om onze kandidatenlijst opnieuw aan te mogen voeren. Dat wordt een lijst met een enthousiaste en betrokken groep kandidaat-raadsleden die zich met het hoofd en het hart zullen inzetten voor onze inwoners en ondernemers én natuurlijk voor de vele organisaties en vrijwilligers die Haarlemmermeer rijk is. Dat mag u als vanouds van uw lokale partij verwachten!”

Het bestuur van HAP is ervan overtuigd dat zij in staat is de inwoners te enthousiasmeren hun vertrouwen én hun stem aan onze lokale partij te geven. 

“Ook in de komende raadsperiode zal leefbaarheid in onze gemeente centraal staan voor HAP. Meer écht betaalbare woningen, een veilige, schone en kleurrijke leefomgeving en invloed van inwoners en ondernemers op beleid én uitvoering blijven hoog in het HAP vaandel staan”, aldus Croese.

advertentie