Tipje strip-mysterie opgelicht: 'Zie ons als de Zwarte Hand in Pietje Bell'

17 nov, 07:48 Politiek
Pr
Afbeelding

NIEUW-VENNEP ‘We zijn de smoesjes zat’. Dit staat boven een strip waarmee op ludieke maar ook snoeiharde manier het gemeentebestuur op de hak wordt genomen. Het is een raadsel wie er achter zit. Wij lichten een tipje van de sluier op: ‘Zie ons als de Club van de Zwarte Hand in Pietje Bell’, laat de anonieme initiatiefnemer aan het Witte Weekblad weten.

Sinds enige weken wordt het gemeentebestuur in Hoofddorp wakker geschud door onder andere via facebook verspreide strips waarin politici beschimpt worden vanwege de deplorabele staat van het centrum van Nieuw-Vennep. Er gaat een ansichtkaart rond met verpauperde gebouwen en daarboven staat het hatelijke ‘Groeten uit Nieuw-Vennep’. De verspreiding zorgt voor gelaten en zelfs vijandige uitingen r..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 8 uur geleden Minder conflicten en meer samenspel dankzij ‘beweegplein’ bij basisschool
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 5 okt, 08:15 Kosten lijken behapbaar
PREMIUM
Afbeelding
Overig 4 okt, 10:00 Nieuwbouw Groeneweg opgeleverd: ‘Het is werkelijk een paradijs hier’
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 okt, 09:00 Oogjes mogen dicht tijdens concert Dennis Kivit in De Meerse
PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 okt, 09:41 ‘Aan de dijk is altijd wat te doen’
PREMIUM
Afbeelding
Overig 30 sep, 10:38 Pittige uitdaging nieuwe predikant Badhoevedorp

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.