'1001 Nacht' op de planken in de grote zaal van Cpunt.
'1001 Nacht' op de planken in de grote zaal van Cpunt. PR Acrobatico

Na zes jaar staat Jeugdcircus Acrobatico weer op de planken

17 september 2023 om 11:52 Podiumkunsten

BADHOEVEDORP Jeugdcircus Acrobatico is na lange tijd weer terug. Getalenteerde artiesten uit de hele regio schitteren op 7 en 8 oktober met de finaleshow ‘1001 Nacht’ in het theater in Hoofddorp. Na de première vorig jaar in Badhoevedorp en optredens onder andere in Schagen, Buitenveldert, Zwanenburg en Hillegom eindigt de tournee in de grote theaterzaal van C. in Hoofddorp. 

“Jeugdcircus Acrobatico uit Badhoevedorp behoort tot een van de beste jeugdcircussen in Nederland”, zegt Marielle van den Ackerveken van Acrobatico. “De voorstelling ‘1001 Nacht’ opent met een serene sfeer die het publiek meteen meeneemt op een droomreis van een prins die elke avond voorgelezen wordt. Van blauwe kabouters op grote ballen, piraten op vreemde fietsen en sierlijke hoepeldanseressen. Het verhaal van ‘1001 Nacht’ brengt een scala aan verrassende en adembenemende acts op het podium.”

Tekst gaat onder de foto verder.


PR Acrobatico

De jongste artiesten vertederen het publiek als ondeugende en nieuwsgierige pasja’s, terwijl de ervaren artiesten schitteren in diverse circusdisciplines, waaronder acrobatiek, jongleren, diabolo en steltlopen. “Van eenwielers tot ballen, hoepels, rolschaatsen en rola bola’s, de voorstelling biedt een aaneenschakeling van verbazingwekkende prestaties. Dansers op het draad, acrobaten van klein tot groot en een bijzonder springtouwnummer zorgen voor ongeëvenaarde spanning en schoonheid. Uiteraard ontbreken ook de spectaculaire luchthoepel, het touw en de tissue niet.”

De voorstelling toont de toewijding, het plezier en de samenwerking van de artiesten, van jong tot oud, die deze show mogelijk maken. “Opa’s en oma’s, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes, kom gezellig samen naar deze voorstelling”, roept Van den Ackerveken op.

Tekst gaat onder de foto verder.


PR Acrobatico

De voorstelling ‘1001 Nacht’ van Jeugdcircus Acrobatico’s is te zien op zaterdag 7 oktober om 19.00 uur en zondag 8 oktober om 14.00 uur in de grote zaal van C. Hoofddorp. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.cpunt.nl/agenda/jeugdcircus-acrobatico-48158

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.acrobatico.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie