Afbeelding
Foto: Truckjunkie

Hoe maak je je truck schoon?

3 oktober 2023 om 12:24 Partnercontent

Chauffeur! Jouw legendarische truck verdient het om te shinen. Je moet daarom zowel de binnen- als de buitenkant goed schoon houden. Maar hoe kun je dat het beste doen? In dit artikel vertellen we hoe je je truck schoonmaakt en waar je de beste schoonmaakproducten en truckproducten zoals verlichting, gordijnen of een luchthoorn 12v koopt.

Je cabine schoonmaken in vijf stappen:

  • Stofzuig de binnenkant van je truck;
  • Maak de vloerbekleding, matten en kofferbekleding schoon;
  • Klop je vloermatten uit;
  • Maak het dashboard schoon;
  • Zeem je ruiten.

Wat heb je nodig om je truck schoon te maken?

Heb jij een leren interieur in je truck? Dan is het hoog tijd om die brute pracht te laten stralen met de krachtige Smart Cleaner. Een wasborstel, een microfiber-doek en een spray bottle zijn daarbij absoluut onmisbaar. Voor al je wasbenodigdheden ben je bij Truckjunkie aan het juiste adres. In deze dikke webshop vind je niet alleen alles om je vrachtwagen te laten brullen van trots, maar ook toffe geurhangers en stoere cabinedecoratie zoals gordijnen, verlichting en Michelin poppetjes

Vergeet de buitenkant van je truck niet

Je stoere truck is een icoon dat jouw karakter weerspiegelt en het visitekaartje van je bedrijf uitdraagt. Daarom is het belangrijk dat de buitenkant altijd tiptop in orde is. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om naar een Truckwash te gaan, maar waarom niet zelf de controle houden met de juiste truck cleaner? Met een wheel polishing ball - speciaal ontworpen om je velgen te laten stralen - zorg je ervoor dat zelfs je banden er imposant uitzien. En als die hardnekkige insecten hun sporen op je voorruit hebben achtergelaten, laat dan de bug swiper zijn meedogenloze werk doen. Al deze krachtige gereedschappen (en meer) vind je bij Truckjunkie. Dus waarom wachten? Duik vandaag nog in de wereld van Truckjunkie.nl!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie