Afbeelding
Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Dit maakt een net en verzorgd kapsel zo belangrijk

1 maart 2023 om 07:38 Partnercontent

De lente staat voor de deur, voor veel mensen hét moment om naar buiten te gaan! Maak een mooie wandeling over het strand nabij Nieuw-Vennep, stap de fiets op om een mooie tocht te maken langs de tulpenvelden in de buurt, enzovoorts. Tegelijkertijd is de lente vaak het moment, waarop mensen wat meer aandacht aan hun look besteden. Je zal immers vaker gezien worden, nu we weer naar buiten kunnen. Naast de kleding die je draagt en de accessoires die je hieraan toevoegt, heeft ook je haar een grote invloed op je uitstraling. Zorg voor een gezond, net en verzorgd kapsel. Het gebruik van onder meer Davines producten voor je haar kan hierbij helpen; deze producten geven je haar volume, gaan roos tegen en bevorderen de elasticiteit van krullend haar. Wat zijn jouw haar routines?  

Roos in het haar kan mensen onzeker maken

Waar je zelf kunt zorgen voor een net kapsel, door het dagelijks te kammen, hier krullen in aan te brengen en het regelmatig te wassen, is het lastig om roos te voorkomen. Roos kan mensen onzeker maken, zeker wanneer de kleine schilfers zichtbaar zijn voor anderen. Een haarproduct tegen roos helpt je deze onzekerheid weg te nemen. Vergeet niet, je kunt niet altijd wat doen aan roos; het is niets om je voor te schamen! Met een speciale shampoo help je een droge hoofdhuid tegen te gaan. Dit voorkomt schilfers en daarmee roos in je haar. 

Tip: kijk niet alleen naar haarproducten tegen roos, maar bijvoorbeeld ook naar middelen die helpen pluizend haar tegen te gaan. 

Zo houd je jouw haar in goede conditie deze lente

Naast het gebruik van de reeds genoemde middelen zijn er verschillende andere opties om je haar in een goede conditie te houden deze lente. Start bijvoorbeeld met een bezoek aan de kapper, die je weer een frisse coupe geeft. Ook het periodiek gebruiken van een haarmasker helpt je haar gezond en glanzend te houden. De haarmaskers koop je bij de drogist, of bestel je eenvoudig online. Pas op met het gebruik van warme styling tools. Deze tools helpen je weliswaar krul aan te brengen in je kapsel, maar kunnen het haar tegelijkertijd beschadigen. Bewaar het gebruik van de styling tools voor de bijzondere dagen in de lente. 

Tip: niet alleen goed voor je haar, maar voor het hele lichaam is het drinken van voldoende water gedurende de dag. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie