Afbeelding
Foto 123RF

Boek Peter Beense, Henk Dissel en nog veel meer artiesten voor een onvergetelijke avond!

16 februari 2023 om 14:04 Partnercontent

Wil jij jouw feestje naar een nieuw level tillen en je gasten compleet omver blazen? Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar heb je er al eens aan gedacht om je favoriete artiest te boeken? Boek onder andere Peter Beense en Henk Dissel voor jouw feest en maak het een onvergetelijke ervaring!

Maak je feest compleet met een artiest

Peter Beense, de Amsterdamse zanger en acteur is dé artiest om jouw feest compleet te maken. Hij zingt al van jongs af aan en was al vroeg fan van André Hazes. Je kent hem van het tv-programma “De Beste Zangers van Nederland” en de concertreeks “Holland Zingt Hazes”. Bekende hits die je regelmatig in de cafés voorbij hoort komen zijn: “Laat ze maar lullen”, “Van m’n biertje blijf je af” en “Als ik niet meer leef”. Natuurlijk is het leuk om een feestelijke afspeellijst in elkaar te flansen, of naar één van zijn shows te gaan, maar hoe leuk zou het zijn om hem op jouw feestje te hebben als performer?! Een unieke, sfeervolle avond met allemaal meezingers is gegarandeerd! Denk jij nu: ik wil Peter Beense boeken voor mijn feestje, of als verrassingsoptreden voor iemand die je lief is, dan heb je geluk, want dat is mogelijk!

Boek een optreden van Henk Dissel bij jou thuis!

Ook de hits van Henk Dissel hoor je regelmatig tijdens een avondje stappen. Denk dan bijvoorbeeld aan “Een bom” en “Stap voor stap”. Je zou het niet zeggen maar deze knallers komen nog uit 2012 en 2015 en worden nog steeds elk weekend gedraaid in de cafés. Henk is al sinds 2008 singles aan het uitbrengen en hij treedt nog steeds met enige regelmaat op. Dat is leuk, maar zeg nou zelf; Henk Dissel op je eigen feest is nog tien keer leuker! Wil jij Henk Dissel boeken? Ook dat kan!

Nog vele andere artiesten
Natuurlijk gaat het verder dan Henk Dissel en Peter Beense; wie weet kun je jouw favoriete artiest boeken. Denk aan Jan Smit, Vinzzent, George Baker en de Soul Sisters. Je kunt artiesten boeken voor verschillende tijden. Dit hangt af van welke artiest je wil boeken en of je deze met een live band wil laten komen optreden, wat langer duurt. Belle Perez kun je bijvoorbeeld voor wel 75 minuten boeken mét live band! Ook de locatie is te overleggen, wat ervoor zorgt dat je misschien binnenkort zelfs de 3JS bij jou in de woonkamer hebt staan. Neem vooral een kijkje om te zien wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk wat de kosten daarvan zijn en creëer voor jou en je gezelschap een uniek feestje!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie