Afbeelding
Foto door Ketut Subiyanto via Pexels

Ga je verhuizen? Deze machines zijn geen overbodige luxe tijdens je verhuizing

Partnercontent

Verhuizen is vaak hartstikke spannend en leuk, maar kan ook een flinke klus zijn. Zeker als je verhuist naar een appartement op een hogere verdieping, kun je best tegen het sjouwen van jouw spullen opkijken. Daarnaast kamp je soms met het probleem dat jouw bed, bank of eettafel niet in de lift gaat passen en dat de draai in de trap het ook onmogelijk maakt om jouw geliefde bank naar boven te krijgen. Gelukkig zijn hier oplossing voor. In dit artikel lees je welke machinale hulpjes je kunt huren om jouw verhuizing soepeltjes te laten verlopen. Lees snel verder!

De hoogte in met een ladderlift

Het scenario dat je hierboven las is een veel voorkomend probleem voor mensen die verhuizen naar een appartement. Zeker in grote drukke steden kamp je vaak met een tekort aan ruimte om grote meubelen naar een hogere verdieping te krijgen. Kies daarom voor de kortste route: buitenom! Als je een ladderlift gebruikt, kun je eenvoudig alles naar boven ‘takelen’ en via je ramen naar binnen tillen. Pas wel op dat je hierbij je ramen niet per ongeluk breekt. Dit voorkom je door te zorgen dat je zowel boven als beneden meerdere mensen hebt staan om je te helpen met het naar binnen manoeuvreren. Eén raam door is nog altijd een stuk gemakkelijker en sneller dan diverse trappen op moeten lopen met een zwaar en lomp meubelstuk! Je kunt een ladderlift huren bij diverse bouwbedrijven, echt een aanrader!

Ga je nog hoger? Huur dan een verhuislift

Als je op een hele hoge etage komt te wonen, gaat een ladderlift het helaas niet redden. Dan zul je met groter (of hoger) geschud aan moeten komen. Kies in dat geval dan ook voor een bemande verhuislift. Deze kunnen jouw penthouse met gemak bereiken! Een professional weet precies hoe de lift bestuurd moet worden en zorgt dat de verhuizing veilig gebeurt. Je omwonende buren hebben ook direct een leuk spektakel om te bekijken, want je ziet niet elke dag een boxspring naar 11 hoog stijgen via een verhuislift. Het grote voordeel is, opnieuw, dat je verhuizing een stuk makkelijker en sneller verloopt door een verhuislift te huren. Zeker als je nieuwe woning op een hoge verdieping ligt.

Elektrisch gereedschap huren

Heb je ook tijdens het opknappen van je nieuwe woning wat machinale hulp nodig? Deze kun je in veel gevallen ook gemakkelijk huren. Wel zo handig voor apparaten die je echt niet regelmatig zult gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan grote bouwmachines zoals een schuurmachine, behangafstomer of bouwdroger om je stucwerk sneller uit te laten harden. Deze machines maken een grote klus aanzienlijk eenvoudiger en zorgen dat je sneller klaar bent. Ook maakt het verbouwen een stuk leuker, want het zware werk wordt door de machine uit handen genomen.

Hopelijk ben je nu goed geïnformeerd over de mogelijkheden van het huren van machines. Heel veel succes met je verhuizing!

advertentie
advertentie