Afbeelding
Foto door cottonbro studio via Pexels

Promotiemateriaal voor jouw evenement

Partnercontent

Ga je binnenkort een evenement organiseren in Nieuw-vennep of omstreken? Dan heb je natuurlijk wel het benodigde promotiemateriaal nodig om dit onder de aandacht te brengen bij de mensen. In dit artikel lopen we stapsgewijs langs alle promotieartikelen waar je aan kunt denken om jouw evenement tot een succes te leiden.

Posters in het dorp

Posters zijn het ideale middel om voor grote groepen reclame te maken met een klein budget. Het maken van posters kan namelijk al vanaf zeer scherpe prijzen en dus ideaal om op te hangen op drukke plekken in en rondom Nieuw-Vennep die veel bekijks trekken tegen lage kosten.

Maak promotie met artikelen

Je kunt je evenement makkelijk promoten door bedrukte verpakkingen of andere geschenken uit te delen. Op deze manier worden mensen bewust van je evenement en wordt je top of mind bij de bewoners van Nieuw-Vennep.

Roll up banners voor extra reclame voor je evenement

Misschien niet het eerste product waar je aan zal denken maar zeker zeer efficiënt. Je kunt een roll up banner drukken en op drukke plaatsen neerzetten zoals winkelcentra’s of stations in Nieuw-Vennep. Daarnaast kun je er veel informatie op kwijt zoals bijvoorbeeld de line-up van het evenement. Maar je kunt de roll-up banners ook goed gebruiken voor op het evenement zelf. Ga je bijvoorbeeld producten verkopen zoals merchandise of eten dan kun je het aanbod tonen op een roll-up banner.

Ga voor groot, groter, groots

Heb je grootse plannen met het evenement? Zoals bijvoorbeeld een groot feest in Nieuw-Vennep. Dan kun je eraan denken om bijvoorbeeld influencers in te schakelen die jouw feest gaan promoten. Dit zie je tegenwoordig steeds vaker gebeuren en werkt ook erg goed. Mensen zijn tegenwoordig steeds bezig met het overnemen van de levensstijl van hun favoriete influencer. Gaat deze dan ook naar een feestje dan zullen al zijn volgers daar ook heen willen waardoor je direct een ontzettende vraag creëert naar jouw evenement.

Locatie van het evenement

Niks is zo belangrijk als een goede eerste indruk achterlaten. De locatie van een evenement is daarom des te belangrijker. Wanneer jouw evenement zich bevindt op een mooie locatie waar mensen altijd al wel eens een feestje of iets anders hebben willen gehad zal de vraag hoger zijn dan wanneer dit zich bevindt op een industrieterrein.

Zorg dat ze volgend jaar terug komen

Retentie is de makkelijkste sale die je hebt. Je hoeft deze klant namelijk niet opnieuw te overtuigen, slechts bij je te houden. Zorg er tijdens het evenement dus voor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, dan komen ze volgend jaar ook weer terug.

advertentie
advertentie