Afbeelding
Foto via Freepik

Met deze kinderschoenen loopt jouw mini-me vrolijk de herfst in

Partnercontent

Met de herfst voor de deur is het de hoogste tijd om de najaarskleding weer van zolder te halen. Shorts, rokjes, jurkjes en hemdjes mogen weer verwisseld worden voor lange broeken en warme truien. En luchtige slippers en sandalen maken weer plaats voor boots, veterschoenen en laarzen. De schoenen van je kind mogen natuurlijk ook niet worden vergeten. Aangezien kinderen na hun derde gemiddeld een à twee maten per jaar groeien, zou het goed kunnen dat je kleine spruit inmiddels toe is aan een paar nieuwe stappers. Om je opweg te helpen bij het vinden van de perfecte kinderschoenen die je in Hoorn bij de speciaalzaak Shoekers kunt kopen, zetten wij in dit artikel graag wat tips voor je op een rijtje.

Goede schoenen voor een zacht prijsje

Kinderen zijn doeners en daarom maken ze vaak meer kilometers dan de gemiddelde volwassene. Daarom is het belangrijk dat je kind goede schoenen aan zijn of haar voeten heeft. Dat hoeft overigens niet gelijk te betekenen dat daar een duur prijskaartje aan hangt. Bij Shoekers zijn namelijk veel kwalitatief goede schoenen voor een zacht prijsje te vinden. Let er bij het kopen van kinderschoenen in ieder geval op dat de schoen goed aansluit op de hiel en genoeg ruimte heeft bij de tenen. Daarnaast is het voor je kind het fijnst om een soepele schoen te dragen die daardoor goed aansluit op de vorm van de voet. Als je die punten wat betreft de binnenkant allemaal kunt afvinken, kan je met de buitenkant helemaal los gaan. Het is maar net waar jouw kleine van gaat stralen!

Kwaliteitsmerk van Nederlandse makelij 

In de herfst en de winter zijn veterboots, laarzen en veterschoenen meestal favoriet bij de kids. En geef ze eens ongelijk: ze zijn gemakkelijk uit en aan te trekken en perfect tijdens het buitenspelen. Het merk Bunnies heeft dit seizoen weer een collectie waarvan je hart een sprongetje maakt. Bunnies meisjesschoenen te herkennen aan vrolijke stippenprints, glitters en leuke kleuren. Bij de Bunnies jongensschoenen zien we stoer leer, warme tinten en handige klittenbandschoenen voorbij komen. Ook prettig om te weten: Bunnies is een Nederlands merk dat de materialen uit Europa haalt. Dus als je deze kinderschoenen shopt, doe je dat ook nog eens heel milieubewust. 

advertentie
advertentie