Afbeelding
Foto via NieuwWonen Leiden

Bouw van kleinschalige nieuwbouw Woubrugge gestart

Partnercontent

De bouw van nieuwbouwproject “Zonnebeekweide” in Woubrugge is gestart. Deze nieuwbouw in Woubrugge is onderdeel van een kleinschalig nieuwbouwplan, bestaande uit negen woningen in de eerste fase. Geïnteresseerden kunnen zich nog melden bij de betrokken makelaars.

Ontwikkeling van nieuwbouw in Woubrugge

Aan de A. de Graaflaan in Woubrugge worden op dit moment 9 woningen gebouwd, welke worden gesplitst in boven- en benedenwoningen. Ondanks deze splitsing biedt deze nieuwbouw Woubrugge een aantrekkelijke plek om te wonen voor jong en oud.

Zo bestaan de bovenwoningen uit meerdere woonlagen met een ruime woonkamer, slaapkamers en een ruim terras. Hierdoor is dit type woning erg geschikt voor gezinnen. De benedenwoningen zijn iets kleiner maar bieden daarentegen een heerlijke tuin en een fietsenberging.

Beide woonlagen bieden het comfort zoals je dat van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Van starterts tot gezinnen en senioren; wonen in Woubrugge is geliefd door velen. Naar verwachting wordt de eerste fase van dit nieuwbouwproject begin volgend jaar opgeleverd.

Geliefde woonomgeving met voorzieningen

Met praktische parkeervoorzieningen en een speeltuintje voor de deur is dit bouwplan van nieuwbouw vooral geliefd bij jonge gezinnen in Woubrugge. Ook de dagelijkse voorzieningen in en rondom het dorp bieden volop mogelijkheden.

Je kunt er terecht voor een dagelijkse boodschap bij de supermarkt, bakker en slager. Ook zijn er een aantal horecagelegenheden en is er op het gebied van gezondheidszorg een huisarts, apotheek en tandarts aanwezig in Woubrugge.

Met volop sportverenigingen en de keuze uit basisscholen biedt de nieuwbouw in Woubrugge een complete omgeving voor gezinnen met kinderen om op te groeien. Ook voor meer rust en ruimte biedt de omgeving mogelijkheden met de groene polder voor de deur.

Op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten

Geïnteresseerden die al langer opzoek zijn naar nieuwbouw in Woubrugge kunnen hun interesse kenbaar maken bij diverse makelaars in de omgeving. De website van www.nieuwwonenleiden.nl biedt een eenvoudig overzicht van betrokken partijen en nieuwbouwprojecten in de regio.

Ook kunnen woningzoekers hier hun woonwensen achterlaten voor een toekomstige woning. Door het achterlaten van woonwensen kan er op basis van de behoeften in de markt ingespeeld worden op nieuwe bouwplannen in de regio. Door dit in kaart te brengen kan jouw droomwoning binnenkort onderdeel worden van de nieuwbouw in Woubrugge.

advertentie
advertentie