Afbeelding
Foto aangeleverd

Zijn jouw kinderen klaar voor het zwembad?

Partnercontent

Nu de zomervakantie voor de meeste kinderen weer lekker is aangebroken en het mooie weer voor de deur staat, trekken we met z’n allen massaal naar de stranden, zwembaden of heerlijk warme landen. Tijd om eens goed na te gaan of je kids hun oude zwemkleertjes nog wel passen, of de opblaasdieren niet lek zijn gegaan op zolder en of het niet eens tijd is voor een leuke nieuwe bikini of zwembroek. Kunnen je kids wel iets nieuws gebruiken? In dit artikel geven we je een aantal leuke tips mee die je kunt gebruiken wanneer jij de zomergarderobe van je kleintje gaat uitkiezen. Lees dus snel verder als je nog kleertjes zoekt voor mee in de koffer of strandtas!

Keuze te over

Kinderkleding is al lang niet meer standaard of eentonig. Zelfs de mode voor de allerkleinsten volgt zijn eigen trends en heeft verschillende populaire kleuren en designs in de verschillende seizoenen. Als ouder heb je hierdoor een hoop te kiezen wanneer je zomerkleertjes gaat shoppen! Kinderen hebben gelukkig een sterke voorkeur wanneer het gaat om de (zwem)kleertjes die ze dragen. Al vanaf een jonge leeftijd weten ze heel goed wat ze willen dragen, en wat vooral niet. Zorg dan ook dat je het shoppen altijd samen met je kleintje doet, zodat ze kunnen kiezen waar ze zich comfortabel in voelen.

Leuke accessoires voor het zwembad

Natuurlijk kun je niet naar het zwembad of strand zonder leuke accessoires! Denk aan speelgoed, babyzitjes waar ook de kleinsten lekker in kunnen drijven, en natuurlijk de oude vertrouwde opblaasdieren en zwembanden. Shop je bij een webshop zoals Jayno, dan kun je in één klap zowel zomerkleertjes, zwemkleertjes en accessoires inslaan. Dan ben je snel klaar, en kunnen jullie lekker weer de zon in! Ook voor baby’s hebben zij een groot assortiment in huis, waardoor ook de allerkleinste lekker van het water kan genieten. 

Zomerkleertjes shoppen

Ga je binnenkort lekker met de kids op vakantie in binnen- of buitenland, dan is het vaak ook een goed idee eens nieuwe zomerkleertjes in te slaan. Kinderen groeien nu eenmaal razendsnel, en zijn snel uit hun kleertjes gegroeid. Je doet er daarbij goed aan te kiezen voor leuke merken, zoals bijvoorbeeld Koko Noko. Kinderkledingmerken letten er niet alleen op dat de kleertjes in hun collecties er goed uitzien, maar houden ook rekening met comfortabele materialen en een goede pasvorm. Dat zorgt dat ze ook nog eens hartstikke lekker zullen zitten! 

advertentie
advertentie