Afbeelding
Foto Shutterstock

Zomertrends van 2022 voor jouw interieur

Partnercontent

Dit gaat een heerlijke zomer worden. We merken het aan alles, de pandemie is echt voorbij! Volle terrassen, leuke feestjes en gezellige spontane momenten. Na een tweetal jaren vol van maatregelen kan je eindelijk weer doen wat je gewend was. Maar, je hebt misschien ook wel geleerd thuis te genieten. Te genieten van een zelfgekookte maaltijd, een lekker avondje voor de televisie of een wijntje drinken in de laatste zonnestraaltjes op je knusse balkon. In dit artikel hebben wij de laatste trends opgenomen, zodat jij ook in een tijd zonder beperkingen kan genieten van jouw thuis. 

Frisse kleuren zijn terug van weggeweest

De zomer staat voor plezier, gezelligheid en vrolijkheid. Dit thema wil je ook overbrengen in je interieur. Hoe kan dat anders dan door frisse kleuren te gebruiken? Geef die muur in de keuken een roze tintje of maak de wand waar de tv aan hangt mintgroen. Dit fleurt jouw interieur echt enorm op! Wist je dat de kleuren roze en groen ervoor zorgen dat je de dag vrolijker begint? Verf die muur! Wat houdt jou nog tegen?

Zwart? Nee, wit!

Je ziet het bijna in ieder interieur: een visgraatvloer, zwarte plinten en stalen deuren. Niet zomaar stalen deuren, nee: zwarte stalen deuren. Prachtig in een modern en strak design. Maar wil jij écht op de laatste trends vooruit lopen? Dan zijn witte stalen deuren iets voor jou! De kleur wit brengt rust binnen jouw interieur. Er is niets lekkerder dan thuiskomen na een lange gestreste dag op een plek waar jij jouw rust kan vinden. Wit matcht met ieder interieur en iedere kleur.

Less is more!

Een andere trend die je veel vaker terug zult zien is minimaliteit. Geen volle woonkamers met in iedere hoek een vaas of plant. Nee, less is more. Door te focussen op bepaalde leuke interieurstukken breng je rust aan in je huis. Een huis zonder prikkels, is een betere thuisplek. Dit is belangrijk als je je bedenkt dat we er door de pandemie achter zijn gekomen dat ons huis een dominante rol is gaan spelen in ons leven. We zijn minder op kantoor en kunnen beter thuis zijn.

advertentie
advertentie