Afbeelding
Foto door form PxHere

De redenen waarom jij slimme verlichting wil!

27 augustus 2021 om 09:05 Partnercontent

Slimme verlichting is heel erg gezellig, vooral tijdens de winter, maar er zijn daarnaast nog een hoop meer redenen te noemen waarom jij slimme verlichting wil! Steeds meer mensen maken de overstap naar slimme verlichting, en vandaag laten we jou zien waarom.

Altijd lekker relaxen

Zelfs voor de mensen die wat actiever zijn ingesteld is dit een voordeel. Soms heb je van die momenten dat je niet op wilt staan van de bank. Wanneer je die ene fijne serie aan het kijken bent bijvoorbeeld. Met slimme verlichting hoef jij je daar nooit meer zorgen over te maken. Met slimme verlichting bedien je jouw verlichting namelijk met je smartphone! Je hoeft dus nooit meer op te staan om de verlichting aan te zetten. Een voordeel voor iedereen!

Alle mogelijkheden van dien

Met slimme verlichting heb je mogelijkheden te over. Middels de app op je telefoon kun je precies instellen hoe laat je thuis bent, wanneer je dan thuis komt dan kom je direct binnen in een goed verlicht huis. Je kunt zelfs kiezen voor een bepaalde sterkte of een bepaalde kleur licht! Alles is mogelijk met slimme verlichting.

In de app kun je een compleet tijdschema invullen, hierdoor hoef je de lampen nooit meer zelf te bedienen. Daarnaast is er ook slimme verlichting met een functie die het doet lijken alsof je thuis bent terwijl dat niet zo is. Dat is de perfecte bescherming tegen inbrekers!

Het is goedkoop

Het maakt niet uit of je slimme verlichting hebt of een traditionele gloeilamp, je ogen zullen het verschil niet in grote mate merken, maar je portemonnee wel! Slimme verlichting verbruikt enkel 15% van de stroom die een traditionele gloeilamp verbruikt. Daarnaast kun je ze zo instellen dat de lampen zichzelf uitschakelen wanneer jij het huis verlaat, op de jaarlijkse rekening ga je dus wel degelijk veel verschil merken!

De voordelen van Bluetooth

Er is ook slimme verlichting die verbonden is met bluetooth. Op deze manier is het mogelijk om slimme verlichting zonder de nodige bridge aan je smartphone te koppelen. Ultra slimme verlichting dus!

Lange levensduur

Slimme verlichting heeft een vrij lange levensduur. Slimme led verlichting gaat rond de 25.000 branduren mee. Dit betekent dat je 1.000 dagen non-stop de verlichting aan kunt laten staan zonder dat de lampen het begeven.

Wanneer je de lampen alleen in de avond aan laat staan dan is dat goed voor zo’n vijf branduren per dag, zelfs dan gaan de lampen 5.000 uur mee, dit betekent dat de lampen rond de 13.5 jaar meegaan!

Gloeilampen moet je regelmatig vervangen, led lampen enkel eens in de 13 jaar. Dit betekent dat je ook een hoop bespaart op de inkoop van nieuwe lampen. Op deze manier in combinatie met het voordeel dat led verlichting minder energie verbruikt heb je enorm zuinige en slimme verlichting!

We denken er niet altijd bij na, maar verlichting is een groot onderdeel van ons huishouden, met slimme led verlichting geef je jouw huis echt een boost!

Nog op zoek naar goede verlichting?

Ben jij nog op zoek naar kwalitatieve slimme verlichting? Led verlichting van Letsleds is dan echt de oplossing voor jou! Letsleds heeft een groot aanbod waar iedereen wel iets kan vinden voor zijn of haar verlichting.

Dit kan een kleine uitbreiding zijn, of een grote upgrade voor je gehele verlichting thuis. Wat je wensen ook zijn, je kunt voor de beste verlichting altijd terecht bij Letsleds!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie