Afbeelding
Level10 Vespa knipperlichten

Steeds meer mogelijk bij de aankoop van een scooter

21 juli 2021 om 08:23 Partnercontent

De lockdown in de afgelopen maanden heeft ertoe geleid, dat veel mensen op zoek zijn gegaan naar een nieuwe hobby. Met name jongeren zochten driftig naar mogelijkheden om zichzelf te kunnen vermaken in deze periode. Horeca, maar bijvoorbeeld ook de bioscoop waren immers gesloten tijdens de lockdown. Een van de activiteiten die populairder werd, is het sleutelen aan een scooter of oude auto. Met name bij een Vespa scooter blijkt veel mogelijk te zijn. Bestel bijvoorbeeld Level10 Vespa knipperlichten online en monteer deze aan de hand van een online instructievideo of stappenplan op je eigen scooter. Niet alleen is het een fijn tijdverdrijf voor jongeren. Ook is dit veel goedkoper, dan wanneer zij de scooter door een externe partij zouden laten aanpassen.

Inspelen op trend custom made scooters

Niet alleen jongeren zien kansen in het aanpassen van scooters met online aangekochte onderdelen. Ook bedrijven zijn zich op deze markt gaan richten. Ontwerp je eigen Vespa online, waarna de verkoper deze geheel naar wens voor je opbouwt. Met deze mogelijkheid kun je een scooter volledig naar jouw smaak laten ontwerpen. Voorzie de Vespa scooter van een aantal extra accessoires, of laat deze in een hele opvallende kleur uitvoeren. Het is overigens niet voor niets dat juist voor de Vespa scooter mogelijkheden worden geboden om deze naar je eigen hand te zetten. Een van de voordelen van een Vespa scooter is dat deze relatief makkelijk aan te passen is ten opzichte van andere modellen scooters. Daar komt bij dat Vespa al zeer populair was, door het luxe ontwerp hiervan.

 

Goedkoop onderdelen bestellen en monteren

Heel goedkoop is een custom made scooter online bestellen niet. Je betaalt er al snel vier- à vijfduizend euro voor. Een goed alternatief is zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van een Vespa scooter. In het bijzonder, wanneer je al een scooter in je bezit hebt. Je kunt de onderdelen eenvoudig online bestellen. Onder meer Fastfuriousscooters.nl is een populaire verkoper van onderdelen. Niet alleen kun je de onderdelen eenvoudig en voordelig online bestellen. Ook zijn online talloze instructievideo’s te vinden, waarin wordt uitgelegd hoe het monteren van de verschillende onderdelen in z’n werk gaat. Belangrijk hierbij is wel dat je het juiste gereedschap gebruikt. Het voorkomt schade aan de onderdelen of de scooter. Met de tijd die veel jongeren hadden in de lockdown, hebben zij zich hier steeds verder in gespecialiseerd. Met name buiten de grote steden wordt veel aan scooters gesleuteld.

Handel in scooters toegenomen 

Jongeren monteren dergelijke accessoires niet alleen op hun eigen scooter. Ze kopen ook regelmatig goedkope, oudere scooters in om deze vervolgens op te knappen. De scooter wordt als deze klaar is weer te koop aangeboden tegen logischerwijs een aanzienlijk hogere prijs. De handel in scooters is toegenomen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie