Afbeelding
Aangeleverd

‘Glowen in the dark’ van opbrengst Grote Clubactie

16 januari 2023 om 12:33 Overig Tips van de redactie

NIEUW-VENNEP Ruim 140 leden van tennisclub De Kikkers zijn het eerste evenement van dit jaar in de duisternis begonnen. Ze deden zaterdagavond 14 januari mee aan de tweede editie van ‘glow in the dark tennis’. Dit unieke evenement is mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Grote Clubactie. Met het verkopen van loten hadden de jeugdleden een bedrag van maar liefst 2791,92 euro opgehaald. David, Ayana en Luna waren de topverkopers van de club. Zij werden tijdens het glow in the dark evenement extra in het zonnetje gezet en gingen met mooie prijzen naar huis.

Alle lijnen, netbanden, de trap, de bankjes en alles waar je tegenaan kon lopen werden voorzien van lichtgevende tape. Nadat de hal pikkedonker was gemaakt, konden de grote UV-lampen aan en werd de hal een groot Glow in the Dark tennisparadijs.

Eerst was het de beurt aan de jeugd om te ervaren hoe het is om in het donker te tennissen. Dat bleek best lastig te zijn. Gelukkig hadden de meeste kinderen zich extra uitgedost om zoveel mogelijk op te vallen in het donker. 

Na het afkijken bij de jeugd, mochten de senioren een balletje in het donker proberen te slaan. Het feit dat je geen idee had wie er nou precies aan de andere kant van het net stond, maakte het spelen in een aantal gevallen een stuk uitdagender. 

De ervaringen van ‘glowen in the dark’ konden na afloop onder het genot van een drankje in het clubhuis worden gedeeld. 

David, Ayana en Luna waren de topverkopers van de club.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie