De opening van het informatiepunt van Delta Netwerk in winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep.
De opening van het informatiepunt van Delta Netwerk in winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep. Trudy Witteman

Delta Netwerk opent Glasvezel Informatiepunt

14 januari 2023 om 15:29 Overig

NIEUW-VENNEP In het zuiden van Haarlemmermeer is een glasvezelcampagne van start gegaan. Ter ondersteuning daarvan heeft Delta Netwerk, het bedrijf dat de glasvezelnetwerk gaat aanleggen, een informatiepunt geopend in winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep. 

Bij het informatiepunt dat 13 januari feestelijk werd geopend, kunnen inwoners van Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout terecht met vragen over de campagne en voor persoonlijk advies over glasvezel inclusief alle zaken die daarbij horen. De speciaal ingerichte ‘winkel’ is gevestigd in het Versstraatje van De Symfonie tussen Visspecialist Marc en De Lekkernij.

Nadat Roy van Oosteroom, Manager Vraagbundeling van Delta Netwerk samen met ambassadeur Arjan van der Veen van Tennisvereniging Lisserbroek het lint heeft doorgeknipt, wordt nog eens benadrukt wat eerder al op de informatieavonden werd gezegd: dat het steeds belangrijker wordt om een goed en toekomstbestendig digitaal netwerk te hebben. 

“Belangrijk vanwege de toename van het thuiswerken, het online studeren, de zorg op afstand en het anders televisiekijken door de komst van streamingsdiensten”, zegt projectleider Ruud van Veen van Delta Netwerk. Het bedrijf gaat met de werkzaamheden beginnen als 20 procent van de inwoners van bovengenoemde plaatsen vóór 16 maart  ‘ja’ zegt tegen de aanleg van het razendsnelle glasvezelnetwerk én een abonnement afsluit bij een van de telecomaanbieders.

Dat het van groot belang is dat ook hier glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden, daar is ambassadeur Arjan van der Veen, voorzitter van het Open Toernooi van TV Lisserbroek, van overtuigd. “Het zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen. Communicatie is het sleutelwoord tegenwoordig. Als tennisvereniging willen we verbindend zijn, de glasvezel is dat ook. Delta Netwerk heeft een mooie actie bedacht. Wie zich aanmeldt via een aangehaakte vereniging zoals TV Lisserbroek, krijgt 25 euro als cadeau terwijl de vereniging 50 euro per aansluiting overgemaakt krijgt. Mooi toch?”

Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Bellen tijdens  openingstijden kan via het nummer 06-3861 2907.

Door Frans Witteman

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie