DELTA Netwerk staat voor je klaar tijdens de glasvezelcampagne in Haarlemmermeer.
DELTA Netwerk staat voor je klaar tijdens de glasvezelcampagne in Haarlemmermeer. PR DELTA Netwerk

Voor iedereen glasvezel voor supersnel en stabiel internet en haarscherpe tv

15 december 2022 om 18:00 Overig

HAARLEMMERMEER De ambitie van DELTA Netwerk is om zoveel mogelijk mensen in Haarlemmermeer toegang te bieden tot gigasnelle glasvezelnetwerk. Het bedrijf is onlangs gestart met een glasvezelcampagne in onze gemeente. Inwoners van Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout worden de komende maanden uitgebreid geïnformeerd over glasvezel.

Volgens DELTA Netwerk is dit hét moment om voor supersnel glasvezelinternet en haarscherpe interactieve TV te kiezen. Als er genoeg animo is voor glasvezel, zal het bedrijfglasvezel gaan aanleggen. De campagne loopt tot 16 maart 2023.

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Inloop is vanaf 19.00 uur, waarna vervolgens om 19.30 uur een presentatie start. Aansluitend is er alle gelegenheid om vragen te stellen. 

Op maandag 19 december en donderdag 12 januari is er een informatieavond bij Het Trefpunt aan de Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep. Dinsdag 20 december bij De Ontmoetingskerk aan de Werf 2 in Rijsenhout en op woensdag 11 januari bij Dorpshuis De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek. 

Ook is er een online informatieavond. Op dinsdag 17 januari vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie