Afbeelding
Wim Roefs

Pareltjes uit de Operette

4 december 2022 om 10:31 Overig

HOOFDDORP  De Nationale Operette presenteert het Weinachtskonzert.


De Nationale Operette luidt 2022 feestelijk uit met pareltjes uit de Weense operette, maar ook juweeltjes uit het Amerikaanse en Franse operetterepertoire, waarbij de cancan natuurlijk niet mag ontbreken. Highlights uit de bekendste musicals zullen ook de revue passeren.


Stersolisten van de voormalige Hoofdstad Operette
De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Zij waren ooit stersolisten bij de voormalige Hoofdstad Operette!
Een vocaal ensemble – bestaande uit aanstormende talenten – werkt dit seizoen ook mee.

Met maestro Walter Proost

De muzikale leiding is in handen van de befaamde maestro Walter Proost. Met de enthousiaste Johann Strauss-bezetting van zijn gerenommeerde orkest European Philharmonia bent u verzekerd van een sprankelende, onvergetelijke concertervaring!  

Sprookjesachtig decor
Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje. De enscenering is in handen van Brigitte Odett. Zij was onder andere artistiek verantwoordelijk voor de Duitse versie van les Misérables.Het Weinachtskonzert Wenen * New York * Parijs door De Nationale Operette is te zien op dinsdag 20 december om 20:15 uur in Schouwburg De Meerse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie