Duycker zoekt vrijwilligers
Duycker zoekt vrijwilligers

Duycker zoekt vrijwilligers

Overig

HOOFDDORP Poppodium Duycker werkt veel samen met vrijwilligers. Voor het drukke najaar zoekt het podium weer naar mensen die nieuwe muziek willen ontdekken, gecombineerd met het werken in een hecht team. Jong en oud zijn welkom!

Werkervaring opdoen, technische skills leren, aan je portfolio werken, je CV upgraden of in de nacht aan de slag, voor alles ben je bij Duycker aan het goede adres. Als vrijwilliger ben je onderdeel van een geoliede machine.

De HOSTS zijn het gezicht voor het publiek. Een host verkoopt en scant kaarten, neemt jassen aan en wijst de weg aan het publiek. Een rol voor mensen die behulpzaam en gastvrij zijn.

STAGEHANDS helpen bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met bands en zijn ondersteunend aan de licht- en geluidstechnici. 

De BACKSTAGE MANAGER is het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Taken als kleedkamers en het diner verzorgen en zorgen dat de artiest op tijd op het podium verschijnt horen bij deze echte regelaar.

Het BAR TEAM zorgt voor drankjes en een goede sfeer achter de bar. Keihard werken, niet verlegen zijn en tegelijkertijd een goed concert meekrijgen. 

De NACHTVRIJWILLIGER werkt tijdens nachtproducties voor een kleine vergoeding. 

De PROMOTER zorgt ervoor dat Duycker zichtbaar blijft, zowel online als offline. 

Vrijwilligerscoördinator Bonnie Reinders: “We zijn erg trots op onze vrijwilligers en begeleiden ze heel intensief. We proberen voor iedereen die plek te vinden die het beste bij ze past. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een vrijwilliger bij betrokken in Duycker. Ons podium draait met veel hulp van de vrijwilligers en het is altijd heel gezellig. Bovendien is een vrijwillige functie in het poppodium voor velen een opstap in de popsector gebleken. How can we help?”

Meer informatie is te vinden op www.duycker.nl/howcanwehelp.

advertentie
advertentie