Niet afwijken van ingeslagen weg sport en cultuur

31 jul, 09:00 De stembus, de coalitie, de plannen Overig
Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius
Alle kinderen in Haarlemmermeer zouden tenminste een keer gratis Haarlemmermeermuseum De Cruquius  moeten kunnen bezoeken.
Alle kinderen in Haarlemmermeer zouden tenminste een keer gratis Haarlemmermeermuseum De Cruquius moeten kunnen bezoeken.

HAARLEMMERMEER In het nieuwe coalitieakkoord geeft het college van VVD, HAP, CDA en D66 een blik in de politieke keuken van de komende vier jaar. In de 14-delige serie ‘De stembus, de coalitie, de plannen’ kijken wij met ze mee. Vandaag aflevering 4: Sport en cultuur. Er wordt nauwelijks afgeweken van de ingeslagen weg. 

Het belang van sport en cultuur is bekend. Het zijn verbindende factoren in de samenleving. Sport geeft zelfvertrouwen, plezier en ontspanning en zorgt voor een gezonde en weerbare samenleving. Een goede fysieke en mentale gezondheid verkleint het risico op ziekte en/of versnelt het herstelproces. Breedtesport is een belangrijke basisvoorziening die dan ook niet mag dan ontbreken in onze gemeen..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 uur geleden Groen en water meer met elkaar in verbinding brengen
PREMIUM
Afbeelding
Overig gisteren Voorstanders vuurwerkverbod in de minderheid
PREMIUM
Afbeelding
Overig 10 aug, 09:00 Bij klimaat en energie geven we zelf het goede voorbeeld
PREMIUM
Afbeelding
Overig 9 aug, 09:00 Architectonische uitdaging om Rooseveltpark in omgeving te passen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 8 aug, 09:00 Fouten bij de bouw vinexwijken moeten worden voorkomen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 7 aug, 09:00 Stichting zet manegepaard op pensioen in Nieuw-Vennep

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.