Niet afwijken van ingeslagen weg sport en cultuur

31 jul, 09:00 De stembus, de coalitie, de plannen Overig
Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius
Alle kinderen in Haarlemmermeer zouden tenminste een keer gratis Haarlemmermeermuseum De Cruquius  moeten kunnen bezoeken.
Alle kinderen in Haarlemmermeer zouden tenminste een keer gratis Haarlemmermeermuseum De Cruquius moeten kunnen bezoeken.

HAARLEMMERMEER In het nieuwe coalitieakkoord geeft het college van VVD, HAP, CDA en D66 een blik in de politieke keuken van de komende vier jaar. In de 14-delige serie ‘De stembus, de coalitie, de plannen’ kijken wij met ze mee. Vandaag aflevering 4: Sport en cultuur. Er wordt nauwelijks afgeweken van de ingeslagen weg. 

Het belang van sport en cultuur is bekend. Het zijn verbindende factoren in de samenleving. Sport geeft zelfvertrouwen, plezier en ontspanning en zorgt voor een gezonde en weerbare samenleving. Een goede fysieke en mentale gezondheid verkleint het risico op ziekte en/of versnelt het herstelproces. Breedtesport is een belangrijke basisvoorziening die dan ook niet mag dan ontbreken in onze gemeen..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 uur geleden Gemeente bezig aan verbeteringsslag in communicatie met burgers
PREMIUM
Afbeelding
Overig 6 okt, 08:36 Minder conflicten en meer samenspel dankzij ‘beweegplein’ bij basisschool
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 5 okt, 08:15 Kosten lijken behapbaar
PREMIUM
Afbeelding
Overig 4 okt, 10:00 Nieuwbouw Groeneweg opgeleverd: ‘Het is werkelijk een paradijs hier’
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 okt, 09:00 Oogjes mogen dicht tijdens concert Dennis Kivit in De Meerse
PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 okt, 09:41 ‘Aan de dijk is altijd wat te doen’

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.