Afbeelding
Shutterstock

Vijftig jaar leszwemmen in Nieuw-Vennep

Overig

NIEUW-VENNEP Zwemvereniging ‘Nieuw-Vennep’ vierde haar uitgestelde jubileum feest op zaterdag 2 juli op het IJsbaanterrein in Nieuw-Vennep. De zwemvereniging is in 1971 opgericht uit noodzaak ter voorkoming van de vele kinderverdrinkingen in de Ringvaart. In 50 jaar tijd is de vereniging met haar tijd meegegaan. Van handmatig ophalen van de contributie tot de huidige digitale incasso; van heel eenvoudige ABC diploma’s tot steeds vernieuwender diploma’s.

Het jubileum feest bestond uit een middagprogramma voor de jongste leden met een oudhollands spelletjescircuit. Wethouder Mariette Sedee kwam ‘s middags even een kijkje nemen en was vol lof.

In de avond was er feest voor de volwassenen:, bestuur, kader en vrijwilligers. Eén van de kaderleden, Karin Verhoeve, werd extra in het zonnetjes gezet en benoemd als Lid van Verdienste van de zwemvereniging. Verder waren er ook de diverse activiteiten met spelen, een barbecue en een pubquiz.

Zo’n feest kan nooit georganiseerd worden zonder de nodige vrijwilligers. Ook wij kampen met een vrijwilligerstekort, met name lesgevers. Indien u de zwemvereniging een warm hart toedraagt, schroom niet contact met ons op te nemen via onze website www.zvnv.nl.

Wij kijken met genoegen terug op een geslaagd jubileumfeest!

advertentie
advertentie