Afbeelding
Aangeleverd

Kanovereniging wil locatie aan de Hoofdweg

26 juni 2022 om 08:30 Overig

HAARLEMMERMEER Kanovereniging KV Waterwolf zoekt nog steeds een ruimte in eigen gemeente. Het aast nu op een locatie aan de Hoofdweg.

De vereniging moest onlangs verdwijnen uit in de Groene Weelde, omdat het Pannenkoekenpaviljoen daar een nieuw gebouw realiseert. De kanoclub viel buiten alle plannen  voor het natuurgebied en heeft daarom dit jaar geen clubgebouw. Momenteel is de vereniging bezig met het onderzoeken van een nieuwe locatie aan de Hoofdweg, naast het Dierenpension. Dit is nog niet eenvoudig  want de club moet dit realiseren zonder enige vorm van subsidie of financiële bijdrage. 

KV waterwolf is een crowdfunding gestart waarmee de club hoopt wat kosten te dekken van de bouwketen en containers die nodig zijn om op de nieuwe locatie te starten. Meer informatie over de vereniging en de crowdfunding is te vinden op www.kvwaterwolf.nl 

Het trainen van kanopolo wordt door de twee teams nu in Haarlem gedaan bij Kanovereniging Trekvogels op de Spaarndamseweg 25 in Haarlem. De trainingen zijn op maandag, donderdag en vrijdag vanaf 19.00 uur. De kanovereniging nodigt iedereen uit eens te komen kijken om te ontdekken wat kanopolo is en wie weet is dit wel de sport om tijdens de zomerperiode op te pakken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie