Altijd leuk zo'n beer om mee te knuffelen.
Altijd leuk zo'n beer om mee te knuffelen. Aangeleverd

Vennepse mascotte laat bezoekers glimlachen

Overig

NIEUW-VENNEP Het doel van de mascotte die sinds kort door het centrum van Nieuw-Vennep loopt is om bij zoveel mogelijk mensen een glimlach op het gezicht te toveren, ouders en kinderen verrassen en laten zien dat Nieuw-Vennep het gezelligste dorpscentrum van Haarlemmermeer is. Dat lukt aardig, zo is te zien op de foto. 

Centrummanager Birgit Cramer van den Bogaart: “Ondanks alle bouwprojecten kunnen we er met z’n allen een gezellig dorp van maken. Want zeg nou zelf: inwoners maken een dorpscentrum gezellig! Als bezoekers vrolijk zijn, lachen en verrast worden dan is het toch gezellig.”

“Als kern in Haarlemmermeer wordt er enorm veel samengewerkt en georganiseerd met verschillende verenigingen en commissies. In Nieuw-Vennep hebben we een bizar actieve oranjevereniging, een creatief denkende Harmoniepleincommissie, een buurt clean-up team en nog meer ondernemers die allemaal alleen maar willen dat er gezelligheid is. Onze mascotte staat voor een aantal dingen: benaderbaar, gezellig, toegankelijk, lief, actief en ondernemend. De mascotte wordt vaste gast bij activiteiten zoals de feestweek, Meerjazz, het Venneper Muziekfeest en alle toekomstige evenementen. Wij beloven...hij gaat geen winterslaap houden.”

Overigens heeft de mascotte nog geen naam, wie weet iets?  

advertentie
advertentie