Voorzitter Rob de Kleijn en speelster Beau Dedel van FC VVC en voorzitter Peter Damen en speelster Malou Ort van SV Dios hebben zin in het nieuwe stap.
Voorzitter Rob de Kleijn en speelster Beau Dedel van FC VVC en voorzitter Peter Damen en speelster Malou Ort van SV Dios hebben zin in het nieuwe stap. Aangeleverd

Vennepse voetbalmeiden verder onder de naam VVC-DIOS

21 juni 2022 om 12:02 Overig

NIEUW-VENNEP Het dames- en meidenvoetbal in Nieuw Vennep gaan het seizoen 22/23 samenwerken onder de nieuwe naam VVC-DIOS. Er wordt  komend seizoen gestart met vier teams die een neutraal zwart/roze tenue gaan spelen. Het gaat om twee MO-20 teams. Beide spelen op zaterdag, eentje traint en speelt bij Dios de ander bij VVC. De andere teams komen op zondag bij Dios, dat heeft te maken met grote aantal dames dat op zaterdag werkt.
De clubs laten weten trots te zijn dat door deze gelijkwaardige samenwerking meer inhoudelijke invulling gegeven kan worden aan het vrouwenvoetbal in Nieuw Vennep. De samenwerking en fusie spelen al jaren met het doel het vrouwenvoetbal in Nieuw-Vennep te versterken. Dit seizoen waren er al gezamenlijke trainingen, en tijdens het Venneper kampioenschap kwamen gemixte ploegen tegen elkaar uit.
Nieuw-Vennep kent op dit moment 34 dames en 26 meiden die in clubverband voetballen. Ieder blijft lid van de vereniging waar die nu lid van is. Nieuwe inschrijvingen gaan om en om. Uiteraard zijn nieuwe speelsters welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie