Kom vier dagen lang zingen, dansen en acteren bij Pier K!
Kom vier dagen lang zingen, dansen en acteren bij Pier K! Fokke van Saane Fotografie

Zomerweek Musical bij Pier K

Overig

HOOFDDORP Ben jij tussen de 9 en 12 jaar oud, ben je gek op zingen, dansen en acteren en heb jij zin in een uitdaging? Geef je dan op voor de Zomerweek Musical van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K van 22 t/m 25 augustus, van 10.00 tot 14.30uur.

Onder begeleiding van professionele docenten uit de musicalwereld ga je tijdens deze zomerweek aan de slag met een (verkorte) musical. Na drie dagen les in zingen, dansen en acteren, presenteer je op dag vier deze voorstelling aan familie, vrienden en kennissen in de Podiumzaal van Pier K Hoofddorp. Het wordt een feestje!

DOCENTEN De danslessen worden gegeven door Neil Dolan. Hij is geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk en studeerde aan Laine Theatre Arts. Als danser heeft hij in heel Europa en Amerika gewerkt in verschillende producties en musicals. Hij doceert vele dansstijlen en leg de focus op techniek, uitvoering en professionaliteit om leerlingen voor te bereiden die willen optreden. Neil kan niet wachten jullie op het podium te zien!

De zang- en spellessen worden gegeven door Tessa Jimmink. Zij volgde de opleiding Muziektheater aan het Conservatorium van Alkmaar en deed daarna een Master Music Theatre aan de Guildford School of Acting in Londen. Zingen en spelen zijn haar passie en ze hoopt je er net zo enthousiast voor te maken. Of misschien ben je dat al?! Tessa kun je ook zien in de theaters met haar vocalpopgroep de Meisjes met de Wijsjes. Ze heeft zin jullie te ontmoeten!

AANMELDEN Meedoen met de Zomerweek Musical van 22 t/m 25 augustus? Meld je dan aan via www.pier-k.nl!

advertentie
advertentie