De Verleiders, Yentl en de Boer, Daniël Arends en Trapeze
De Verleiders, Yentl en de Boer, Daniël Arends en Trapeze pr

Nieuw seizoen toneel en cabaret van De Meerse in verkoop

Overig

HOOFDDORP Het nieuwe seizoen van Schouwburg De Meerse is nu in de verkoop! Er staan mooie voorstellingen op de agenda voor volgend seizoen. 

RUIM AANBOD In de genres toneel en cabaret en kleinkunst is er een ruim aanbod. Programmeur Katja Brenninkmeijer: “Bijzondere toneelstukken, sterke komedies en meer dan 100 verschillende cabaretiers komen naar Hoofddorp. Alle voorstellingen staan nu in verkoop op onze website. We zijn erg trots op het aanbod en merken dat veel voorstellingen ook erg geliefd zijn bij onze bezoekers. We adviseren iedereen om zich in te schrijven op één van onze nieuwsbrieven om altijd als eerste op de hoogte te worden gesteld. Tot 1 augustus rekenen we geen transactiekosten voor voorstellingen die in het nieuwe seizoen spelen!” 

TONEEL Van bijzondere verhalen tot sterke komedies: er zijn prachtige toneelstukken te bekijken. ‘Trapeze’ is een ijzersterke komedie met Peter Blok en Bas Hoeflaak in de hoofdrol. Te zien op 21 sept 2022. DE VERLEIDERS komen weer terug! Al jaren hebben ze uitverkochte zalen en op 29 mrt 2023 komen ze weer naar De Meerse. ‘Fortuyn’ is een vlijmscherpe komedie die niet over Pim Fortuyn zelf gaat, maar over zijn invloed op het politieke landschap. De pers geeft lovende recensies. In Hoofddorp te zien op 5 okt 2022. Op 2 dec 2022 komt voor de laatste keer de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater: ‘Hendrik Groen’. Op 17 mrt 2023 spelen Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger de hoofdrollen in een bewerking van de toneelklassieker ‘De Kersentuin’ van Anton Tsjechov. 

CABARET In het genre cabaret en kleinkunst kan iedereen zijn hart ophalen in De Meerse in Hoofddorp. Bijna alle tourende cabaretiers komen ook spelen in dit prachtige theater. Zo komen grote namen als Roué Verveer, Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Patrick Laureij, Bert Visscher, René van Meurs en Yentl en de Boer, maar ook opkomende talenten als Lotte Velvet, Kasper van der Laan, Bas Birker en Vlamousse staan op de agenda. Daniël Arends komt op 10 nov 2022 met twee voorstellingen op één avond.

Meer info, tickets en het gehele aanbod via www.demeerse.nl.

advertentie
advertentie