Afbeelding
ANGELA BUSER PHOTOGRAPHY

Leen Bakker opent vernieuwde winkel in Boulevard Cruquius

Overig

HAARLEMMERMEER Leen Bakker opende deze week een vernieuwde winkel in Boulevard Cruquius. De winkel van 2388 m2, verdeeld over twee etages is een van de flagship stores van de woonretailer, waarin presentatie, inspiratie en service een belangrijke rol spelen. “Met deze mooie nieuwe winkel kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en laten zien dat Leen er is voor iedereen”, aldus supervisor Sander Riepma.

Boulevard Cruquius is een nieuwe vestigingslocatie voor Leen Bakker. De winkel, met overzichtelijke ruimtes, warme sfeerverlichting en decoratieve wanden, is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een oppervlakte van 2388 vierkante meter. De winkel is 7 dagen in de week geopend.

Presentatie, inspiratie en service spelen belangrijke rol. Door de winkel heen komen verschillende woonstijlen terug, zodat de klant ideeën kan opdoen en naar hartenlust stijlen en producten kan combineren. Vooraan in de winkel staan de trendcollecties gepresenteerd. Om de paar maanden wordt dit assortiment afgestemd op de laatste interieurtrends. In de winkel wordt ook veel aandacht besteed aan maatwerk; klanten bepalen zelf de kleur, stof en afwerking van hun bank, boxspring of linnenkast.

advertentie
advertentie