In flink wat gemeenten systeemwijzigingen zijn doorgevoerd
In flink wat gemeenten systeemwijzigingen zijn doorgevoerd aangeleverd

Meerlanden is trots op de 7,2 voor de dienstverlening

Overig

HAARLEMMERMEER Meerlanden is trots op het rapportcijfer 7,2 dat het van de klanten krijgt voor de dienstverlening. Dat laat het weten in het jaarverslag. “Ook al kenden we dit jaar flink wat uitdagingen, met veel flexibiliteit en creativiteit hebben we naar passende oplossingen gezocht om onze dienstverlening door te laten gaan.”

“De pandemie, die inmiddels al een aantal jaren zijn stempel op onze samenleving drukt, blijft benadrukken dat ons werk van essentiële waarde is voor de samenleving,” zo staat te lezen. “Werk waar we ons het hele jaar door met hart en ziel voor inzetten. Ook in 2021. Geweldig was het dan ook dat we staatsecretaris Stientje van Veldhoven mochten ontvangen voor de aftrap van de eerste ‘week van de afvalhelden’.”

De 7,2 voor de dienstverlening wordt gezien als een mooie opsteker, zeker omdat in flink wat gemeenten systeemwijzigingen zijn doorgevoerd om nog beter de Van Afval naar Grondstof doelstellingen te realiseren. Deze verandering breng altijd meer vragen van bewoners met zich mee.

“Met onze aandeelhouders hebben we nog een ander mooi resultaat behaald; de aanpassing van de kapitaalstructuur. Samen is het gelukt om elke aandeelhouder een fair share in het aandelenkapitaal te bieden. Mét groeimogelijkheden om een stevige positie in de regio in te nemen.”

De cijfers zien er goed uit. De omzet is gestegen van  76,6 miljoen euro naar 78,7 miljoen euro. Het resultaat na belastingen komt op 2,6 miljoen euro. Het eigen vermogen stijgt naar 31,3 miljoen euro op een balanstotaal van 61.2 miljoen euro.

advertentie
advertentie