Ondernemers staan open voor groene plannen van studenten

20 jun, 09:13 Overig
Aangeleverd
Jeroen Zwetsloot van Nova College, Daphne Ligtenberg van Vastgoed Haarlemmermeer,  Studenten Nova College en Rabia Kilinc.
Jeroen Zwetsloot van Nova College, Daphne Ligtenberg van Vastgoed Haarlemmermeer, Studenten Nova College en Rabia Kilinc.

HOOFDDORP De groene ideeën die tweedejaars studenten van het Nova College in Hoofddorp op 23 juni presenteren aan Vastgoed Haarlemmermeer zullen uiteraard serieus worden genomen. Daar gaat projectleider Daphne Ligtenberg van deze organisatie absoluut van uit.   

Studenten van ‘Junior Consultant Duurzaamheid’ worden opgeleid om eigenaren van gebouwen te adviseren hoe hun gebouw te verduurzamen zodat deze minder of geen energie gebruiken uit fossiele brandstoffen. Ligtenberg: “Omdat duurzaamheid en circulair in het DNA van Vastgoed Haarlemmermeer zit en wij het leuk vinden om studenten ook een kijkje in de keuken te geven werd er een speciale bijeenkomst..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 uur geleden Kerken sluiten? Niet doen! Rob Mascini pleit voor open kerken
PREMIUM
Afbeelding
Overig 14 aug, 08:00 Meer economische diversiteit nodig
PREMIUM
Afbeelding
Overig 13 aug, 09:00 Overzicht indeling voetbalclubs Haarlemmermeer: drukte op zaterdag speeldag
PREMIUM
Afbeelding
Overig 12 aug, 09:00 Groen en water meer met elkaar in verbinding brengen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 11 aug, 09:00 Voorstanders vuurwerkverbod in de minderheid
PREMIUM
Afbeelding
Overig 10 aug, 09:00 Bij klimaat en energie geven we zelf het goede voorbeeld

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.