Ondernemers staan open voor groene plannen van studenten

20 jun, 09:13 Overig
Aangeleverd
Jeroen Zwetsloot van Nova College, Daphne Ligtenberg van Vastgoed Haarlemmermeer,  Studenten Nova College en Rabia Kilinc.
Jeroen Zwetsloot van Nova College, Daphne Ligtenberg van Vastgoed Haarlemmermeer, Studenten Nova College en Rabia Kilinc.

HOOFDDORP De groene ideeën die tweedejaars studenten van het Nova College in Hoofddorp op 23 juni presenteren aan Vastgoed Haarlemmermeer zullen uiteraard serieus worden genomen. Daar gaat projectleider Daphne Ligtenberg van deze organisatie absoluut van uit.   

Studenten van ‘Junior Consultant Duurzaamheid’ worden opgeleid om eigenaren van gebouwen te adviseren hoe hun gebouw te verduurzamen zodat deze minder of geen energie gebruiken uit fossiele brandstoffen. Ligtenberg: “Omdat duurzaamheid en circulair in het DNA van Vastgoed Haarlemmermeer zit en wij het leuk vinden om studenten ook een kijkje in de keuken te geven werd er een speciale bijeenkomst..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 4 uur geleden Gemeente bezig aan verbeteringsslag in communicatie met burgers
PREMIUM
Afbeelding
Overig 6 okt, 08:36 Minder conflicten en meer samenspel dankzij ‘beweegplein’ bij basisschool
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 5 okt, 08:15 Kosten lijken behapbaar
PREMIUM
Afbeelding
Overig 4 okt, 10:00 Nieuwbouw Groeneweg opgeleverd: ‘Het is werkelijk een paradijs hier’
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 okt, 09:00 Oogjes mogen dicht tijdens concert Dennis Kivit in De Meerse
PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 okt, 09:41 ‘Aan de dijk is altijd wat te doen’

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.