Corinne Kalisvaart onvermoeibaar in strijd voor natuur Haarlemmermeer

26 apr, 08:35 Overig
pr
Afbeelding

HOOFDDORP Al het lobbyen, zeuren, schoppen tegen schenen, vragen, eisen, boos worden, strategisch iedereen bestoken en wijzen op beloftes begint zich uit te betalen voor Corinne Kalisvaart van Fauna Haarlemmermeer. Mede dankzij haar inzet zijn de eerste tachtig aangevraagde bomen onlangs geplant op Schiphol Trade Park. Dit ter compensatie van het verlies aan groen leefgebied van de bewoners van Haarlemmermeer: mens en dier. 

Corinne woont al 25 jaar aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp en heeft een enorme passie voor uilen en roofvogels. Ze is bijvoorbeeld vrijwillige vogelteller en maakt dagelijks tijdens haar wandelingen foto’s van de wilde dieren op Schiphol Trade Park. Die natuur wil ze graag behouden. Maar niets gaat voor niets, en daarom zet ze zich enorm in voor de natuur in haar omgeving. Ze kiest daarvoor de ..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 15 uur geleden Stichting zet manegepaard op pensioen in Nieuw-Vennep
PREMIUM
Afbeelding
Overig 6 aug, 08:00 Alles uit de kast tegen woningnood
PREMIUM
Afbeelding
Overig 5 aug, 09:00 Jeugd krijgt eigen weekend tijdens Horse Event in Vijfhuizen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 4 aug, 09:00 Binnen twintig minuten naar school of werk
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De haat-liefdeverhouding met het pontje
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 09:00 Meer steun werkenden met financiële problemen

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.