Dennis is een autodidact schilder welke zich de schilderkunst heeft eigengemaakt zonder daarvoor enige opleiding gevolgd te hebben.
Dennis is een autodidact schilder welke zich de schilderkunst heeft eigengemaakt zonder daarvoor enige opleiding gevolgd te hebben. Aangeleverd

Venneper Dennis zoekt muren om zijn kunst op te hangen

19 januari 2022 om 07:38 Overig

NIEUW-VENEP Een grote ketchupfles, gummy beertjes en gigantische macarons maken onderdeel uit van het kleurrijke repertoire van Dennis Pfeil uit Nieuw-Vennep. Hij zoekt een plek om een deel van zijn collectie op te hangen. 

Dennis is een autodidact schilder welke zich de schilderkunst heeft eigengemaakt zonder daarvoor enige opleiding gevolgd te hebben. Na vele jaren digitaal getekend te hebben is tijdens de pandemie zijn hart gestolen door het schilderen van allerlei kleurrijke etenswaar met acryl- en olieverf. Daarnaast is Dennis beschikbaar voor het schilderen van portretten van personen en dieren in opdracht. Zijn werken spatten van kleur en kenmerken zich door de realistische insteek met een schilderachtige toets. Regelmatig filmt hij het schilderproces om dit vervolgens op Instagram te delen (@dennispfeil.art).

Na drie maanden met vijftien (kleine en grote) werken geëxposeerd te hebben in zorgcentrum de Meerstede in Hoofddorp gaan deze werken eind januari weer mee naar huis. De muren bij Dennis hangen thuis inmiddels echter aardig vol en daarom is hij naarstig op zoek naar iemand is met een geschikte plek voor een volgende expositie. “Het is immers zonde als er mensen zijn die kunnen genieten van wat kleur aan de muur terwijl deze werken ondertussen in opslag staan,” zo verklaart hij.

Hij doet hierbij een oproep aan lezers die graag de muren van hun bedrijf, instantie, restaurant en dergelijke zou willen opfleuren met één of meerdere werken van Dennis Pfeil, of iemand die iemand kent die dit zou willen, hem te contacteren via info@dennispfeil.com of middels het contactformulier op zijn website dennispfeil.com, waar tevens alle werken op te zien zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie