Afbeelding
LS

Festival voor allerkleinste bezoekers van Cultuurgebouw

Overig

HOOFDDORP Op 22 en 23 januari staat het hele Cultuurgebouw in het teken van onze allerkleinste bezoekers. Een bruisend evenement voor alle peuters van Haarlemmermeer en omstreken. Dit jaar is het thema: Kleur! Er zijn geweldige voorstellingen in het thema te zien.

[PEPPA PIG LIVE!] Het roze varkentje Peppa Pig gaat op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur. Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors en vrolijke varkentjeshumor!

[GEEL] In ‘Geel’ word je meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts. maar allerlei andere kleuren zijn er natuurlijk ook.

[APENNOTEN] ‘Zoveel Kleuren’ is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, Apennoten laat de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen! In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij. ‘Zoveel Kleuren’ is een feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen.

[WORKSHOPS EN VOORLEZEN] Naast de voorstellingen zijn er allerlei activiteiten. Bij Pier K kun je meedoen aan workshops voor ouder en kind. Samen dansen met je peuter of kleuter, muziek op schoot luisteren of regenboogdieren tekenen. In de bibliotheek zijn er allerlei voorleesactiviteiten. Je kunt luisteren naar verhalen uit de mooiste peuterboeken of kijken naar de voorstelling ‘Ezel en leeuw op reis naar de maan’. Kom gezellig samen met ouders, opa’s oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en geniet van muziek, theater en dans op dit festival vol kleurrijke verrassingen.
Meer info en tickets via www.hetcultuurgebouw.nl.

advertentie