Een overzicht van de eerste bijeenkomst.
Een overzicht van de eerste bijeenkomst. Mieke

Computervereniging opereert nu vanuit Nieuw-Vennep

Overig

NIEUW-VENNNEP De Computer Vereniging DeCVB is verhuisd van de Bollenstreek naar Nieuw-Vennep. Er zijn elke eerste zaterdag van de maand bijeenkomsten voor mensen die hulp willen op computergebied. 

“Onze primaire doelstelling is om elkaar te helpen met de computer zo laat men weten. “Wie moeite heeft met het omgaan met een computer tablet, ipad of smartphone of af en toe assistentie nodig heeft om verder te komen, dan bieden wij hulp.”

De vereniging bestaat al bijna veertig jaar en is actief in Haarlemmermeer en de Bollenstreek. De club is in september verhuisd naar Het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep, waar elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur een bijeenkomst is. Integriteit, vertrouwen maar zeker ook gezelligheid staan hoog in het vaandel. Elkaar helpen en een praatje maken hoort daar ook bij.

Een loopt een aantal specialisten rond om te helpen en de veiligheid op de computers te waarborgen. Ook vanuit huis ‘op afstand’ worden reparaties gedaan. Desgewenst komt er iemand langs bijvoorbeeld bij de wens voor nieuwe apparatuur.   

Een lidmaatschap kost 24 euro per jaar. De komende bijeenkomst is gepland op vrijdag 6 november. Informatie op decvb.nl.  

advertentie
advertentie