Kevin: ‘Ik sta er nu wel serieuzer in.‘
Kevin: ‘Ik sta er nu wel serieuzer in.‘ M.e.Amrani

Vriendin helpt Kevin op weg naar carrière als model

25 september 2021 om 14:56 Overig

HOOFDDORP Kevin de Boer uit Hoofddorp is een van de zeventien finalisten van Elite Model Look, op 30 oktober in WFC Beursplaza in Amsterdam. Zijn doorbraak is een verrassing: ‘Ik heb wel eens eerder een fotoshoot  gedaan maar dat stelde niet zo veel voor.’ 

Kevin is door zijn vriendin Frouke opgegeven aan de wedstrijd, waarvoor duizenden enthousiaste modellen in spé zich hebben gemeld. “Als zij mij niet had ingeschreven had ik het waarschijnlijk niet gedaan. Dus allemaal aan haar te danken. Samen zijn we dit avontuur aangegaan. Het was al een hele verassing dat ik door was naar de halve finale en nu sta ik zelfs gewoon de finale. Ik heb wel eens eerder een fotoshoot  gedaan maar dat stelde niet zo veel voor. Ik heb veel vrienden die foto’s maken en ben wel eens apart genomen om model voor ze te zijn.”

“Mijn familie en vrienden waren erg verrast en namen het volgens mij niet zo serieus haha. Maar nu ik in de finale sta beginnen ze het een beetje te beseffen hoe grootschalig dit is. Mijn vrienden zijn erg blij voor mij en ik krijg er veel complimenten over.”
“Geen idee hoeveel kans ik maak”, kijkt Kevin vooruit. Hij zit in het derde jaar van HBO-opleiding Industrieel Product Ontwerpen op de Haagse Hogeschool. “Ik werk nog simpelweg in de Albert Heijn. Ik doe de wedstrijd nog steeds puur voor de lol al sta ik er nu wel iets serieuzer in. Maar elke deelnemer gun ik de winst.”

De komende tijd wordt Kevin, net als de andere finalisten, getraind tijdens de EML Bootcamp om vervolgens de modellenwereld te kunnen betreden als echte EML-professionals. De mannelijke en vrouwelijke winnaar krijgen een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst veertig landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij één van de agency’s van Elite World Group.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie