Het team van wbos makelaars
Het team van wbos makelaars pr

Wbos makelaars opent in Nieuw-Vennep een tweede vestiging

Overig

HAARLEMMERMEER Het was een mooi moment, vrijdag 10 september 2021: aan de St. Anthoniusstraat in Nieuw-Vennep gingen officieel de deuren open van de tweede vestiging van wbos makelaars. Makelaar en taxateur Amir van Bommel is vestigingsmanager. Het andere makelaarskantoor bevindt zich aan de Zandvoortselaan in Heemstede. 

De opening betekende de start van een nieuwe fase in de historie van het bedrijf, dat zich al vele jaren goed op de huizenmarkt in de regio Haarlem-Heemstede-Bloemendaal thuis voelt. “In 1948 legde Willem Bos de basis voor ons familie-makelaarskantoor”, zegt Sjors ten Hacken. Hij is makelaar en marketeer en vertegenwoordigt de huidige generatie. “De bedrijfsnaam is bewust met kleine letters. We benadrukken daarmee dat wij een toegankelijk bedrijf zijn. Onze slogan is: /Gewoon, altijd goed. En dat is ook zo! Wie ons inschakelt, kan erop vertrouwen dat het aan-en verkoopproces altijd heel prettig verloopt. Wij bieden een authentieke service, waarin we meedenken met de persoonlijke situatie. We gaan voor de lange termijn: wij willen dat mensen onze service doorvertellen aan familie of buurman en over tig jaar weer bij ons terugkomen. Als verkoopmakelaar zijn we altijd vooruitstrevend. Door het gebruik van goede data en een ijzersterke marketing brengen we ons aanbod bij de juiste doelgroep. En omdat we actief bovenop de markt zitten, slagen we erin als aankoopmakelaar woningen te kopen voor onze cliënten” 

[NIEUWE MARKT] Stapte Sjors ten Hacken bij het bedrijf in via zijn familie, Amir van Bommel werd aangetrokken van buitenaf. “Ik ben er sinds 1 juli bij en zit per 10 september met 2 medewerkers in Nieuw-Vennep. Met onze komst naar de polder hebben we een mooie stap gezet naar de woningmarkt Haarlemmermeer. Ik ben daar helemaal thuis. Ik ben een echte Hoofddorper, geboren en getogen, en heb een jarenlange ervaring opgebouwd in de Amsterdamse woningmarkt, waardoor ik alle ins en out van de woningmarkt aldaar ken. Als we die kennis combineren met de know-how van Sjors en zijn team over de woningmarkt Haarlem-Heemstede-Bloemendaal, zijn wij hier een stevige nieuwkomer. We zijn klaar voor niet alleen dit werkgebied, maar ook voor de Metropool Groot-Amsterdam.” Sjors ten Hacken: “Dat is voor ons een zeer interessante markt. Met de kennis van zaken van Amir denken wij huizenkopers die wel uit Amsterdam weg willen maar toch in de buurt willen blijven, maatwerk te kunnen bieden. We zetten in op alle kansen die direct marketing biedt om een huis zo in de markt te zetten, dat een koper uit de juiste doelgroep vlot gevonden wordt. Wij laten ons daarbij niet alleen zien als een stevige nieuwkomer, maar vooral als een frisse nieuwkomer: een eigentijdse, onorthodoxe aanpak, en altijd de garantie dat de kwaliteit en klantgerichtheid die de mensen van ons kennen, voorop staan.”

Verdere info: vestiging regio Haarlem, Zandvoortselaan 55-57 2106 CJ Heemstede
t: 023-5290080, m: info@wbosmakelaars.nl

Vestiging regio Haarlemmermeer, St. Anthoniusstraat 1 E, 2153 BA Nieuw-Vennep
t: 025-2250651, m: haarlemmermeer@wbosmakelaars.nl

advertentie