Een scène uit de voorstelling.
Een scène uit de voorstelling. Moon Saris

Theaterfestival Grazende Zwaan Nieuw-Vennep gaat door

5 september 2021 om 09:47 Overig

NIEUW-VENNEP Het avontuurlijke theaterfestival Grazende Zwaan gaat door. Van 10 tot en met 12 september kurnen bezoekers nazomeren op hop en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Een coronaproof festival voor de hele familie boordevol locatietheater voor volwassenen, straattheater, familievoorstellingen, workshopsen nog véél meer leuks en lekkers in het landschap.

 
Een organisator: “Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het heerlijke straattheater: de circusvoorstelling Bonje, het acrobatische Contra of de voorstelling Was XL. Daarnaast koop je voor een klein bedrag tickets voor nog veel meer tofs op het landgoed: workshops, speurtochten, hutten bouwen en familievoorstellingen als Roodkapje en Zigeunermeisje huilend op een steen. Je bent de hele dag onder de pannen, want ook aan lekker eten & drinken is gedacht. Een familieticket kost  10 euro voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2 volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen voor 15 euro.”


Ook voor volwassenen is er ruimschoots aanbod: op de akkers rondom het landgoed beleef je het bijzondere boerendrama Kiem. Op verborgen plekjes op het landgoed zijn er 6 verschillende landgoedtheater-voorstellingen: van kleinkunst tot cabaret tot muziektheater, voor ieder wat wils. En voor de vijfde keer op rij op Grazende Zwaan: een boerderijconcert in de monumentale boerenschuur op het landgoed. Dit keer met niemand minder dan Leoni Jansen en de internationaal geroemde pianist Mike del Ferro.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee. Kortom: Grazende Zwaan is een theaterfestival voor jong en oud. Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041. Eenmaal daar is alles op steenworp afstand. Info op grazendezwaan.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie