Bij bij Pier K gaan kinderen aan de gang met het  thema is Glitter & Gangster.
Bij bij Pier K gaan kinderen aan de gang met het thema is Glitter & Gangster. www.just-justa.nl
zomervakantie 2021

Overzicht: deze vakantie veel te doen bij Pier K en bibliotheek Haarlemmermeer

4 juli 2021 om 10:28 Overig

HAARLEMMERMEER De Bibliotheek Haarlemmermeer en Pier K vieren de zomervakantie met leuke kinderactiviteiten. Van 12 tot en met 22 juli is er een bomvol programma bij Pier K voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar met de Kinderkunstdagen, Hoofddorp aan Zee én het allereerste Musical Zomerkamp. De Bibliotheek Haarlemmermeer biedt in juli en augustus diverse vrolijke activiteiten, zoals Hondje Biblio, Jungle in de Bieb en Bellenblaas XL. Een overzicht.

Bij bij Pier K worden dinsdag 13 juli, woensdag 14 juli en donderdag 15 juli de Kinderkunstdagen gehouden. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar gaan aan de gang met het  thema is Glitter & Gangster. Aanmelden kan los voor één dag, maar men krijgt korting bij inschrijving voor alle drie de dagen. De deelnemers gaan schatkisten kleien, partymaskers maken, logo’s ontwerpen, muziek maken, toneelspelen, dansen, tekenen en meer. 

HOOFDDORP AAN ZEE Wie tussen acht en twaalf jaar is kan kiezen voort Hoofddorp aan Zee. Dat betekent vier dagen kunst én plezier maken in de Fruittuinen van Hoofddorp. Samen met andere kinderen en professionele kunstenaars werken ze aan een eigen project, zelf bedacht. Data: van maandag 12 tot en met donderdag 15 juli of dezelfde dagen een week later.

MUSICAL ZOMERKAMP Dé JeugdTheaterSchool houdt dit jaar een musicalkamp van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juli. Kinderen tussen acht en veertien  jaar kunnen daar zingen, dansen en acteren. Het maakt niet uit f iemand al podiumervaring heeft, wie een keer wil proberen kan zich ook melden voor deze ‘waanzinnig leuke dagen’.  Er is keuze om twee, drie of vijf dagen mee te doen. De eigen docenten én bekende musicalacteurs en -actrices uit het vak willend de kinderen verrassen met workshops zang, dans en spel. Natuurlijk vertellen ze ook over de musicals waarin ze gespeeld hebben. Er zijn twee groepen: van acht tot tien jaar en van elf tot veertien jaar.
Meer informatie over de Kinderkunstdagen, Hoofddorp aan Zee en het Musical Zomerkamp is te vinden op pier-k.nl.


JUNGLE IN DE BIEB De nieuwe Freek Vonk die ouder is dan zes jaar kan zich melden voor jungleshow van Exotus Serpenti op vrijdag 16 juli  in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale of woensdag 18 augustus in de Bibliotheek Zwanenburg, allebei van 14.00 tot 15.30 uur. Hier leren de bezoekers meer over bijzondere reptielen, kunnen meedoen aan een quiz én mogen reptielen aaien… tenminste als ze durven. Deelname is gratis, maar wel even aanmelden via een mailtje naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl onder vermelding van Jungle in de Bieb.

WAPPERKIDS Tijdens Wapperkids zullen de kleine deelnemers niet stilzitten, althans, dat belooft de organisatie. In deze interactieve voorstelling doen kinderen actief mee en leren zo spelenderwijs gebaren uit de gebarentaal. Leuk en leerzaam, voor kinderen vanaf twee jaar. Wapperkids vindt plaats in de Bibliotheek Nieuw-Vennep op woensdag 21 juli om 11.00 uur en deelname is gratis. Meld je aan door een email te sturen naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl onder vermelding van Wapperkids.

HONDJE BIBLIO Hondje Biblio heeft het afgelopen jaar vaak online voorgelezen via Zoom, vrijdag 23 juli kunnen kinderen hem om 10.30 uur in de Bibliotheek Hoofddorp aan het Raadhuisplein in het echt ontmoeten. Deze vrolijke boekenfan wil graag voorlezen uit zijn lievelingsboeken. Deelname is gratis. Aanmelden vanaf twee jaar kan door een email te sturen naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl onder vermelding van hondje Biblio.

BELLENBLAAS XL Bellenblaas XL staat voor: voorlezen en bellen blazen
Dat kan tijdens de bellenblaasvoorleesmiddag op woensdag 28 juli om 15.00 uur bij de Bibliotheek Badhoevedorp. Er worden verhalen voorgelezen over bellen blazen (die zijn er!) en daarna is buiten een bellenblaasshow. Iedereen mag mee doen en proberen de grootste te maken. Deelname is gratis.

Meer informatie over Jungle in de Bieb, Wapperkids, Hondje Biblio en Bellenblaas XL is te vinden op debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie