Corien had het prima naar de zin in Griekenland. 'Mooi weer, leuke mensen ontmoet en heerlijk gegeten.'
Corien had het prima naar de zin in Griekenland. 'Mooi weer, leuke mensen ontmoet en heerlijk gegeten.' Eigen foto

Zonvakantie naar Rhodos heeft Vennepse Corien goed gedaan

20 april 2021 om 08:43 Overig

NIEUW-VENNEP “Mooi weer, leuke mensen ontmoet en heerlijk gegeten.” De testreis met Sunweb naar Griekenland heeft Corien Sluymer goed gedaan. De Vennepse was een van de uitverkorenen die met 186 andere vakantiegangers coronaproof naar de zon mocht. Vorige week zat ze een week in een resort op Rhodos. Maandag kwam ze heerlijk bruin aan op Schiphol.

“Het was fantastisch. Het hotel was mooi, de locatie prachtig. Vriendelijk personeel ook, ze waren blij dat ze weer konden werken, ook al mochten zij deze week net als wij niet van het resort af. We hadden genoeg te doen. Iedere avond was er livemuziek, en overdag kon je meedoen aan aquajogging, darten en jeu de boulen. Bij het het zwembad was een restaurantje geopend, verder was er een pizzaoven en crêperestaurant. Eén keer mochten we à la carte eten. De rest van de dagen kon je terecht bij het buffet. Ook dat was goed. Het personeel stond achter schermen, je kon je voorkeur aanwijzen en dat aan een tafel eten.”

De beperkende maatregelen nam de alleen gaande Corien (50) voor lief. “Als je door het resort liep, moest je een mondkapje op. Ook buiten. Alleen bij het zwembad mocht dat af. Er werd een paar keer getest op corona en na wat twijfel over de uitslag werden vier mensen in een aparte vleugel gezet. Het bleek niets te zijn, en ze kwamen snel terug bij de groep. Er hebben zich geen nare toestanden voorgedaan. Iedereen ging gezond terug naar Nederland. Al met al was het eerlijk. Het heeft me goed gedaan.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie